Ripple (XRP) verwachting 2021 – wat gaat de prijs doen?

Het zijn, zoals altijd bijzondere tijden op de cryptomarkt. In 2020 heeft de Bitcoin halvering plaats gevonden. Dat is opzichzelf al een artikel en uitleg waard maar het is inmiddels ook nog eens 3 jaar geleden dat Bitcoin een All Time High aantikte (20k in november 2017). Er heeft nog nooit zoveel tijd tussen hoogtepunten gezeten.

Dit alles heeft uiteraard ook zijn weerslag op altcoins. Gaan deze coins zich herstellen van de nu al ruim twee jaar durende bear market? Zijn altcoins uberhaupt nog wel relevant? En in hoeverre is het realistisch om te wachten op een nieuw ‘alt seizoen’?

Dat laatste is eigenlijk niet zo’n issue. Altseasons blijven bestaan, er zijn altijd wel weer coins die zich aandienen. De vraag is echter wat voor weerslag dit gaat hebben op Ripple.

Kijken we naar Ripple dan valt het op dat de coin nog steeds bezig is met het vechten tegen de enorme verwachtingen. De all time high waarde van Ripple was nou eenmaal gigantisch hoog. Als je nu terugkijkt kun je je haast niet voorstellen dat 1 XRP een tijdje meer dan 3 dollar waard was. Ongekend.

Wij verwachten eigenlijk geen enorme prijsontwikkelingen voor Ripple in 2020. Wij verwachten dat de markt aan zal trekken vanwege de opmars van Bitcoin maar Ripple zal hierin geen significante groei gaan beleven naar onze mening. Dat wil niet zeggen dat wij verwachten dat de waarde van de coin stil zal gaan zitten. Dit is simpelweg iets wat vrijwel nooit gebeurd op de cryptomarkt.

Onze prijsverwachting voor Ripple in 2020: $0,45.

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee. Niets wat in dit artikel staat mag op enige wijze worden geinterpreteerd als beleggingsadvies.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals XRP?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht