Shiba Inu verwachting 2022 – wat gaat de SHIB-prijs doen?

Wat is onze Shiba Inu Verwachting voor het komende jaar? Je kunt eigenlijk amper praten over SHIB zonder dat je over DOGE praat. De 2 ‘honden-meme-coins’ zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, zeker tijdens de meest recente bull run. Kijken we naar DOGE dan zien we dat de hype enigszins bedaard is; terwijl de stijgingen en de winst die in 2021 geboekt zijn tegelijkertijd immens zijn.

Kijken we naar Shiba Inu dan zien we dat de coin eigenlijk vanaf oktober 2021 aan een enorme opmars is begonnen die nogal indrukwekkend te noemen is.

Shiba Inu verwachting – Wat gaat de prijs op de lange termijn doen?

Voor we het gaan hebben over onze voorspelling willen we eerst aangeven dat we het hier hebben over een voorspelling, een mening en dus zeker geen feit. Vaar hier dus niet blind op!

Willen we enigszins in de buurt van een accurate voorspelling komen dan zullen we eerst even naar de markt in z’n geheel moeten gaan kijken. De cryptomarkt heeft in 2021 natuurlijk enorm huisgehouden. De totale marketcap van alle cryptocoins bij elkaar is in 2021 gestegen van 700 miljard naar ruim 2, zelfs een kleine 3 biljoen. Ongekend!

Shiba Inu heeft hier op zijn beurt natuurlijk ook enorm van geprofiteerd. Het is simpelweg niet mogelijk om als coin echt stevig te groeien terwijl de rest van de markt stilstaat. Dat is iets wat eigenlijk maar zeer zelden gebeurd. In zekere zin vaart een coin als SHIB dan ook mee op de tendens van de markt en eigenlijk ook nog eens op het succes van Dogecoin.

Onze Shiba Inu verwachting voor 2022: $0,000095

Vond je dit een interessant artikel en zou je meer voorspellingen en verwachtingen willen zien, bekijk dan eens dit overzicht, hierin vind je prijsvoorspellingen van vrijwel alle bekende cryptocoins.

Ben je geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals Shiba Inu?

bitvavo

Op Bitvavo vind je vrijwel alle bekende cryptocoins. Je koopt er eenvoudig cryptovaluta zoals Shiba Inu. Klik hier om een account aan te maken of hier om meteen Shiba Inu te kopen op Bitvavo.

Shiba Inu Koers

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht