Solana verwachting 2022 – wat gaat de SOL-prijs doen?

Wat is onze Solana verwachting als het op de prijs aankomt? Solana heeft in 2021 natuurlijk een uitmund jaar gehad. Het jaar begon weliswaar nog op een relatief laag niveau, 1 SOL was in januari van 2021 nog slechts 1.50 dollar waard, maar na een gigantische opmars werden zelfs de stoutste verwachtingen overtroffen. De coin groeide naar een astronomische waarde van maar liefst 200 dollar per coin.

Solana verwachting – Wat gaat de prijs op de lange termijn doen?

Voor we het gaan hebben over onze voorspelling willen we eerst aangeven dat we het hier hebben over een voorspelling, een mening en dus zeker geen feit. Vaar hier dus niet blind op!

Willen we enigszins in de buurt van een accurate voorspelling komen dan zullen we eerst even naar de markt in z’n geheel moeten gaan kijken. De cryptomarkt heeft in 2021 natuurlijk enorm huisgehouden. De totale marketcap van alle cryptocoins bij elkaar is in 2021 gestegen van 700 miljard naar ruim 2, zelfs een kleine 3 biljoen. Ongekend!

Solana heeft hier op zijn beurt natuurlijk ook enorm van geprofiteerd. Het is simpelweg niet mogelijk om als coin echt stevig te groeien terwijl de rest van de markt stilstaat. Dat is iets wat eigenlijk maar zeer zelden gebeurd. In zekere zin vaart een coin als SOL dan ook mee op de tendens van de markt.

Toch heeft Solana het ook relatief gezien meer dan uitstekend gedaan. Een stijging van ruim een kleine 1500% is natuurlijk niet te negeren. Tegelijkertijd ligt ook daar de valkuil als het om 2022 gaat. Kan een coin als SOL nog een keer zo groeien? Uiteraard niet, dat zou betekenen dat BTC binnen de korste keren van de troon is verstoten.

Dat wil niet zeggen dat er ook in 2022 geen gezonde groei voor Solana in het verschiet ligt. Wel moeten we daarbij opmerken dat 2022 een ‘gevaarlijk jaar’ zou kunnen gaan worden voor cryptovaluta. De prijzen zullen op enig moment natuurlijk ook weer een keer gaan kelderen, dat is iets wat min of meer met zekerheid te voorspellen is. Is dat echter volgend jaar? Of pas in 2023? De tijd zal het leren.

Onze Solana verwachting voor 2022: $275,-

Vond je dit een interessant artikel en zou je meer voorspellingen en verwachtingen willen zien, bekijk dan eens dit overzicht, hierin vind je prijsvoorspellingen van vrijwel alle bekende cryptocoins.

Ben je geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals Solana?

bitvavo

Op Bitvavo vind je vrijwel alle bekende cryptocoins. Je koopt er eenvoudig cryptovaluta zoals Solana. Klik hier om een account aan te maken of hier om meteen Solana te kopen op Bitvavo.

Solana Koers

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht