Stellar (XLM) verwachting 2021/2022 – wat gaat de prijs doen?

Wat verwachten wij van de prijs van deze coin in 2021? Stellar doet het de afgelopen weken uitstekend. Kijken we naar de ontwikkeling van de prijs van XLM over de afgelopen maanden dan zien we dat de waarde van XLM door het dak is gegaan.

Veel investeerders die zich hebben bezig gehouden met XLM hadden naar alle waarschijnlijkheid niet gedacht dat XLM op zo’n korte termijn weer enigszins in de buurt zou komen van de recordwaardes die in 2018 werden neergezet.

Ongekende prijsstijgingen in altcoins leken in 2019 en 2020 toch iets dat tot het verleden behoorde maar niets blijkt minder waar. Stellar heeft natuurlijk ook nog steeds een positief imago, de coin is al jarenlang een bekende speler op de cryptomarkt, heeft een praktisch nut en het laat zien nog steeds relevant te zijn. Ook in 2021.

De hamvraag is echter wat dat voor de prijs kan gaan betekenen. Het is een feit dat altcoin cycli draaien op hype, voor een groot gedeelte. Nu geldt dat natuurlijk niet voor iedere coin maar het is wel zo dat het voor altcoins bijzonder lastig excelleren blijkt ten tijde van algehele (met name Bitcoin) malaise.

In 2021 denken wij echter dat BTC een enorm goed jaar gaat hebben. Kan Stellar hier van profiteren? Wij denken van wel. Dat wil echter niet zeggen dat XLM in 2021 wederom een vertienvoudiging van haar waarde zal laten zien (zoals in 2020).

Wij zien echter wel stevig groei in het vooruitzicht voor deze coin.

Onze prijsverwachting voor Stellar (XLM) in 2021: $0,55.

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee. Niets wat in deze post staat mag dan ook op enige wijze worden geïnterpreteerd als beleggingsadvies of financiëel advies.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals XLM?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht