SushiSwap (SUSHI) verwachting 2022 – wat gaat de prijs doen?

Wat verwachten wij van de prijs van SUSHI in 2022? Dat zullen we je in dit artikel eens haarfijn proberen uit te leggen. Ten eerste is het natuurlijk een zeer interessant project. Het is in de laatste jaren niet vaak mogelijk geweest voor nieuwe coins om zo snel zo hard ‘door te breken’. Sushi heeft dat echter wel voor elkaar gekregen en dat is knap.

Des te knapper is het dat de coin, na minder dan een half jaar live te zijn, nu nog steeds op de radar staat bij veel crypto volgelingen. Dat is niet zonder reden. De decentrale exchange SushiSwap is behoorlijk populair en de kans is aanzienlijk dat deze in de toekomst nog veel populairder gaan worden.

De droom van een goede decentrale exchange leeft al tijden in de cryptowereld. Het idee achter zo’n exchange is dat je hiermee rechtstreeks handelt met andere mensen en dus niet met een exchange, zoals bijvoorbeeld Binance of Bitvavo.

Dat is in meerdere opzichten een groot voordeel, het zorgt er namelijk voor dat centrale exchanges buitenspel worden gezet. Centrale exchanges zijn nog steeds een doelwit van hackers en op den duur is het voor veel crypto puristen wenselijk zo min mogelijk te maken te hebben met gecentraliseerde instanties.

Nu is het natuurlijk niet zo dat een decentrale exchange het einde is, immers kun je er nog steeds niet direct met euro’s terecht en dat is voor de meeste mensen simpelweg gewoon niet handig. Wij denken dan ook dat SUSHI met name interessant blijft voor de echte cryptocurrency puristen.

Onze prijsverwachting voor SUSHI in 2022: $19,50.

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee. Niets wat in deze post staat mag dan ook worden geïnterpreteerd als beleggingsadvies.

Ben je geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals Sushiswap?

bitvavo

Op Bitvavo vind je vrijwel alle bekende cryptocoins. Je koopt er eenvoudig cryptovaluta zoals Sushiswap. Klik hier om een account aan te maken of hier om meteen SUSHI te kopen op Bitvavo.

SUSHI Koers

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht