Terra verwachting 2022 – wat gaat de LUNA-prijs doen?

Wat is onze Terra Luna verwachting voor 2022? De prijzen van cryptocoins zijn over het algemeen bijzonder lastig te voorspellen. Sterker nog, je zou kunnen stellen dat zelfs zogeheten ‘crypto experts’ en technische analisten geen idee hebben welke kant het op gaat.

Cryptovaluta en altcoins natuurlijk in het bijzonder zijn enorm onderhevig aan een soort momentum, gaat het goed met een bepaalde coin; dan gaat het ook meteen bizar snel. Zo kan voorkomen dat een coin in 1 jaar maar liefst 100 keer over de kop gaat, iets wat in 2021 het geval was voor Terra Luna. Tegelijkertijd werkt het andersom hetzelfde.

Het momentum kan ineens omslaan, soms gedreven door negatief nieuws maar soms ook schijnbaar uit het niets. In zon geval kan er zomaar 20% van de prijs van een cryptocoin worden afgeschaafd. Daar doe je niks aan.

Terra Luna verwachting – Wat gaat de prijs op de lange termijn doen?

2022 is naar alle waarschijnlijk een jaar waarin we werkelijk geen idee hebben wat er gaat gebeuren. Bitcoin en crypto in het algemeen hebben in 2021 een enorme vlucht genomen. Is de Bull Run op dit moment op zn top? Of kunnen we nog verder groeien?

Zo niet? Gaat dit dan een meerjarige bearmarket worden of juist een korte dip? Niemand die het weet. Wat we wel weten is dat Terra Luna een ontzettend interessant project is. Een project dat naar alle waarschijnlijkheid op de voorgrond zal blijven opereren. Ook in 2022.

Onze Terra Luna verwachting voor 2022: $75

Vond je dit een interessant artikel en zou je meer voorspellingen en verwachtingen willen zien, bekijk dan eens dit overzicht, hierin vind je prijsvoorspellingen van vrijwel alle bekende cryptocoins. Wij richten regelmatig onze blik op de toekomst.

Ben je geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

bitvavo

Op Bitvavo vind je vrijwel alle grote en bekende cryptocoins. Terra Luna is echter nog niet aan het assortiment toegevoegd. Mocht dit wel gebeuren dan zijn wij er uiteraard als de kippen bij om je hiervan op de hoogte te stellen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht