Uniswap verwachting 2022 – wat gaat de UNI-prijs doen?

Wat is onze Uniswap verwachting voor het komende jaar? Je kunt eigenlijk amper over Decentralized Finance (DeFi) praten zonder dat je over Uniswap praat. 2020 en met name 2021 waren de jaren waarin dit fenomeen een enorm vlucht heeft genomen. Niet alleen dat, het is zelfs zo dit heden ten dage niet meer weg te denken is uit het cryptolandschap. UNI heeft dan ook een enorme stap voorwaarts gezet, met name als het aankomt op de prijsontwikkeling van de coin.

Uniswap verwachting – Wat gaat de prijs op de lange termijn doen?

Voor we het gaan hebben over onze verwachting voor wat betreft de prijs van UNI op de lange termijn is het natuurlijk van belang om aan te geven dat welke verwachting dan ook niet losgezien kan worden van de algehele tendens op de markt. In 2021 was die tendens uitermate positief, het was nauwelijks indrukwekkend om winst te maken op de cryptomarkten omdat feitelijk alles continue is blijven stijgen.

Hoe anders kan dat in de toekomst zijn. Hoe dan ook, het staat vast dat (met name) altcoins niet of nauwelijks los van de markt bewegen. Een positieve prijsontwikkeling vindt haast nooit geisoleerd plaats.

Dat gezegd hebbende: wij verwachten wel degelijk een gunstig jaar voor Uniswap in 2022. UNI is absoluut meer dan een hype en datzelfde geldt voor decentralized finance. Het is een fenomeen dat misschien op lange termijn nog wel eens groter zou kunnen worden dan dat we nu voor mogelijk houden.

Onze Uniswap verwachting voor 2022: $60,-

Uiteraard is dit slechts een verwachting, een mening en dus absoluut geen vaststaand feit. Niets wat in deze post staat mag worden aangezien voor beleggingsadvies.

Vond je dit een interessant artikel en zou je meer voorspellingen en verwachtingen willen zien, bekijk dan eens dit overzicht, hierin vind je prijsvoorspellingen van vrijwel alle bekende cryptocoins.

Ben je geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals Uniswap?

bitvavo

Op Bitvavo vind je vrijwel alle bekende cryptocoins. Je koopt er eenvoudig cryptovaluta zoals Uniswap. Klik hier om een account aan te maken of hier om meteen Uniswap te kopen op Bitvavo.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht