Wat is Ethos (ETHOS) en hoe werkt Ethos?

Ethos (ETHOS) maakt een cryptocurrency wallet in de vorm van een applicatie waarop je meerdere cryptovaluta kan versturen, ontvangen en opslaan. Wat Ethos precies is, hoe Ethos werkt en waar je Ethos koopt? Dat lees je in deze post.

Wat is Ethos?

Ethos gaat het dus makkelijk maken om cryptovaluta op te slaan, te versturen en te ontvangen. Dit doet het met een gebruiksvriendelijke applicatie. Het wil het hiermee makkelijk maken voor beginnende investeerders om te beginnen met het verzamelen en beheren van cryptovaluta.

Het grote voordeel van Ethos gaat zijn dat je hier mee heel eenvoudig euro’s kan gebruiken om cryptovaluta te kopen. De mogelijkheden zijn hiervoor tot nu toe nog steeds erg beperkt. Ook heb je hiermee meteen de beschikking over een veilige wallet en hoef je dus niet voor elke cryptocoin die je bezit een aparte wallet aan te maken. De Ethos wallet gaat je dus volledige toegang geven tot je coins en is hier mee veel veiliger dan een exchange.

ethos app

Screenshots van de Ethos app – deze wordt in Q1 2018 uitgebracht. 

De onderliggende Ethos token gaat onder andere gebruikt worden om transactiekosten mee te betalen. Wij zijn in ieder geval behoorlijk onder de indruk van Ethos. De cryptowereld heeft echt behoefte aan een sterke applicatie die wat van de ongemakken van investeren in crypto wegneemt.

Praktische informatie over Ethos

-Actuele koers van Ethos (ETHOS) op coinmarketcap-

-De Redditcommunity van Ethos-

-Het Twitteraccount van Ethos-

-Nieuws op Cryptocoinsnieuws.nl over Ethos-

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht