Wat is Ethos (ETHOS) en hoe werkt Ethos?

Ethos (ETHOS) maakt een cryptocurrency wallet in de vorm van een applicatie waarop je meerdere cryptovaluta kan versturen, ontvangen en opslaan. Wat Ethos precies is, hoe Ethos werkt en waar je Ethos koopt? Dat lees je in deze post.

Wat is Ethos?

Ethos gaat het dus makkelijk maken om cryptovaluta op te slaan, te versturen en te ontvangen. Dit doet het met een gebruiksvriendelijke applicatie. Het wil het hiermee makkelijk maken voor beginnende investeerders om te beginnen met het verzamelen en beheren van cryptovaluta.

Het grote voordeel van Ethos gaat zijn dat je hier mee heel eenvoudig euro’s kan gebruiken om cryptovaluta te kopen. De mogelijkheden zijn hiervoor tot nu toe nog steeds erg beperkt. Ook heb je hiermee meteen de beschikking over een veilige wallet en hoef je dus niet voor elke cryptocoin die je bezit een aparte wallet aan te maken. De Ethos wallet gaat je dus volledige toegang geven tot je coins en is hier mee veel veiliger dan een exchange.

ethos app
Screenshots van de Ethos app – deze wordt in Q1 2018 uitgebracht. 

De onderliggende Ethos token gaat onder andere gebruikt worden om transactiekosten mee te betalen. Wij zijn in ieder geval behoorlijk onder de indruk van Ethos. De cryptowereld heeft echt behoefte aan een sterke applicatie die wat van de ongemakken van investeren in crypto wegneemt.

Waar kun je Ethos kopen?

Ethos kun je kopen op de exchange Binance. Hier vind je bijna alle bekende cryptomunten. Binance heeft biedt een goede, overzichtelijke ervaring maar heeft wel een nadeel. Je kunt er namelijk geen euro’s naar toe sturen. Je zult dus eerst op Coinbase cryptovaluta moeten kopen met euro’s. Vervolgens stuur je deze door naar Binance en hier kun je ze omruilen voor Ethos.

Als je precies wilt weten hoe je dit doet, dan kun je onze aparte handleiding daarover raadplegen.

Praktische informatie over Ethos

-Actuele koers van Ethos (ETHOS) op coinmarketcap-

-De Redditcommunity van Ethos-

-Het Twitteraccount van Ethos-

-Nieuws op Cryptocoinsnieuws.nl over Ethos-

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *