Wat is Request Network (REQ) en hoe werkt Request Network?

Request Network (REQ) wordt vaak omschreven als een soort Paypal 2.0. Wat Request Network precies is, hoe het werkt en waar je Request Network (REQ) koopt? Dat lees je allemaal in deze post.

Wat is Request Network?

Request network wordt dus vaak omschreven als Paypal 2.0 maar dat is eigenlijk niet helemaal juist. Request maakt, zoals de naam al zegt, een soort betaalverzoeken mogelijk. Dus het idee hierachter is dat verkopers (winkels, bedrijven) maar ook personen iemand de mogelijkheid kunnen geven om te betalen via Request.

In het begin zal dat alleen in cryptovaluta zijn, maar Request Network gaat vanaf Q2 2018 ook fiat valuta (USD, EUR& CNY) aan hun platform toevoegen. Dit alles is te zien op de roadmap, deze is te zien op de website van Request Network.

Daar waar Paypal zich vooral richt op consumenten en b2c (business to consumer), daar richt REQ zich ook heel duidelijk op b2b (business to business). Het wordt met Request dus mogelijk om rekeningen te betalen via de Request Network blockchain. Dit heeft als groot voordeel dat rekeningen in real-time betaalt kunnen worden. Er hoeft dus niet te worden gewacht. Voor bedrijven is liquiditeit altijd een belangrijk aspect van hun financiële huishouding en Request kan hier absoluut een positieve bijdrage aan leveren.

wat is request network req
De voordelen van Request zoals te lezen op de site van REQ

Waar kun je Request Network (REQ) kopen?

De makkelijkste manier om aan REQ te komen is via Binance. Dit is een exchange en naar onze mening is dit de beste exchange die er op dit moment is. De service is goed, de website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk en de communicatie vanuit het Binance team is ook nog eens opmerkelijk goed.

Het nadeel van Binance is dat je er geen euro’s naar toe kunt sturen. De snelste manier om middelen op Binance te krijgen is het versturen van cryptovaluta vanuit Coinbase naar Binance. Op Coinbase koop je heel snel en eenvoudig cryptovaluta met euro’s. Deze stuur je vervolgens door naar Binance en daar ruil je ze om voor REQ of welke andere cryptovaluta dan ook.

Hoe dit precies in zijn werk gaat dat lees je in onze stap voor stap handleiding.

Praktische informatie over Request Network

-Actuele koers van Request Network (REQ) op coinmarketcap-

-De Redditcommunity van Request Network-

-Het Twitteraccount van Request Network-

-Nieuws op Cryptocoinsnieuws.nl over Request Network-

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *