Wat is Request Network (REQ) en hoe werkt Request Network?

Request Network (REQ) wordt vaak omschreven als een soort Paypal 2.0. Wat Request Network precies is, hoe het werkt en waar je Request Network (REQ) koopt? Dat lees je allemaal in deze post.

Wat is Request Network?

Request network wordt dus vaak omschreven als Paypal 2.0 maar dat is eigenlijk niet helemaal juist. Request maakt, zoals de naam al zegt, een soort betaalverzoeken mogelijk. Dus het idee hierachter is dat verkopers (winkels, bedrijven) maar ook personen iemand de mogelijkheid kunnen geven om te betalen via Request.

In het begin zal dat alleen in cryptovaluta zijn, maar Request Network gaat vanaf Q2 2018 ook fiat valuta (USD, EUR& CNY) aan hun platform toevoegen. Dit alles is te zien op de roadmap, deze is te zien op de website van Request Network.

Daar waar Paypal zich vooral richt op consumenten en b2c (business to consumer), daar richt REQ zich ook heel duidelijk op b2b (business to business). Het wordt met Request dus mogelijk om rekeningen te betalen via de Request Network blockchain. Dit heeft als groot voordeel dat rekeningen in real-time betaalt kunnen worden. Er hoeft dus niet te worden gewacht. Voor bedrijven is liquiditeit altijd een belangrijk aspect van hun financiële huishouding en Request kan hier absoluut een positieve bijdrage aan leveren.

wat is request network req

De voordelen van Request zoals te lezen op de site van REQ

Praktische informatie over Request Network

-Actuele koers van Request Network (REQ) op coinmarketcap-

-De Redditcommunity van Request Network-

-Het Twitteraccount van Request Network-

-Nieuws op Cryptocoinsnieuws.nl over Request Network-

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht