Yearn.finance (YFI) verwachting 2022 – wat gaat de prijs doen?

Wat verwachten wij van de prijs van YFI in 2022? Als er 1 ding duidelijk is geworden in het voorgaande jaar, dan is het wel dat altcoins nog steeds springleven zijn. Dat niet alleen, er is ook een (relatief) nieuwe tak van crypto aangeboord: DeFi, oftewel gedecentraliseerde finance.

We zullen direct de eerste zijn die toegeven dat dit project nogal complex is. Ga je naar de site van yearn.finance dan zul je in eerste instantie amper snappen waar je aan toe bent. Er wordt driftig met allerhande jargon gesmeten. Dat is meteen een pijnpunt van deze coin, het concept van het project is bijzonder interessant maar de uitleg (met name vanuit de community zelf) over het project laat te wensen over.

Als we de zaken versimpeld benaderen dan kunnen we stellen dat Yearn.finance eigenlijk een soort hub voor DeFi projecten is. Een technische uitleg die wat ons betreft de meeste aspecten van YFI goed uiteen zet is deze post op Binance.

Kort samengevat: Yearn.finance wil een belangrijke hub zijn binnen de DeFi wereld.

YFI was de eerste coin die Bitcoin qua dollarwaarde oversteeg. Dat zegt natuurlijk niet zo heel veel, de marketcap is bijvoorbeeld nog steeds een kleine 700 keer kleiner dan die van BTC. Toch verwachten wij groei voor YFI in 2021, simpelweg omdat de mogelijkheden en het potentieel van DeFi nog steeds niet echt tot wasdom zijn gekomen.

Wij denken dan ook dat YFI in 2022 nog wel wat verder kan gaan stijgen dan de huidige prijs.

Onze prijsverwachting voor YFI in 2022: $56.000,-

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee. Niets wat in deze post staat mag dan ook worden geïnterpreteerd als beleggingsadvies.

Ben je geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals Yearn.finance?

bitvavo

Op Bitvavo vind je vrijwel alle bekende cryptocoins. Je koopt er eenvoudig cryptovaluta zoals Avalanche. Klik hier om een account aan te maken of hier om meteen Yearn.finance te kopen op Bitvavo.

YFI Koers

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht