26 oktober 2020

Marktupdate 25 september: cryptomarkt krijgt fikse knauw

Het was een tijdlang bijzonder rustig op de cryptomarkt, als het aankomt op de prijsontwikkelingen, maar nu is daar op schokkende wijze een einde aan gekomen.

Bitcoin

Laten we beginnen met de grootste en de meest bekende cryptocoin. Bitcoin zakte in een periode van slecht enkele uren volledig door zijn figuurlijke hoeven. 24 uur geleden was BTC nog zo’n 9500$ waard, terwijl de prijs aan het begin van de dag (24 september) zelfs nog op 9.900$ stond. Momenteel is 1 Bitcoin nog ‘slechts’ 8.400$ waard. Een daling van zo’n 12% ten opzichte van 24 uur geleden.

Altcoins

Altcoins volgende deze trend. Sterker nog, de verliezen zijn bij sommige bekende spelers zelfs nog een stuk groter. Spelers zoals ICON (ICX): -19% en Bitcoin SV (BSV): -20% doen het zelfs nog een stuk slechter dan BTC.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht