25 september 2020

Prijsverwachting Verge voor de 2e helft van 2019

Wat verwachten wij van de prijs van Verge (XVG) in de tweede helft van 2019? Er zijn nog steeds veel vragen over de prijs van Verge. Waar gaan we naartoe? Wat is een realistische verwachting? En waarom? Dat gaan we in deze post bespreken.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Verge (XVG) in 2019

Kennen we Verge nog? Zonder twijfel was Verge een van de meest gehypte coins van 2017 en begin 2018. De prijs van deze coin ging in december 2017 van $0,006 tot $0,24. Dit komt neer op een stijging van een kleine 4000% in minder dan een maand tijd. De hype was real maar kon natuurlijk niet worden vastgehouden. Sterker nog, momenteel is 1 XVG minder waard dan voor deze enorme hype ($0,005).

Al met al zien we het relatief somber in voor Verge. De coin heeft haar kans gehad, heeft aangetoond deze niet te kunnen grijpen. De blockchain werd overgenomen door middel van een 51% aanval, de communicatie van het Verge team was ronduit dramatisch en de ontwikkeling heeft min of meer stil gelegen als een gevolg van al deze ellende. Daarom denken wij niet dat Verge nog veel bestaansrecht gaat hebben als privacycoin.

prijsverwachting bittorrent BTC 2019

Onze verwachte prijs van Verge in 2019: $0,006-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van XVG in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals XVG?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht