Alles over de aanstaande VeChain Summit

Op 18 april vindt in San Francisco de allereerste VeChain Summit plaats. In deze post gaan we je alles vertellen over dit evenement. Wie spreken er? Welke onthullingen gaat VeChain uit de doeken doen en wat mogen we over het algemeen verwachten van het evenement?

Wat is de VeChain Summit?

De Summit is in het leven geroepen om VeChain en geïnteresseerde partijen bij elkaar te krijgen zodat ze onderling kunnen bespreken op welke manier er gebruikt kan worden gemaakt van de VeChainThor blockchain. Er zullen diverse sprekers aanwezig zijn, zowel vanuit VeChain als vanuit reeds samenwerkende partijen zoals BMW en DNV GL. Uiteraard zal ook CEO Sunny Lu een praatje houden.

Het evenement vindt op 1 dag plaats en er zullen gedurende deze dag ook enkele nieuwe producten worden aangekondigd door VeChain. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe logistieke oplossingen die bedrijven kunnen gebruiken om processen te optimaliseren of juist inzichtelijker te maken. VeChain heeft nu al een hele reeks partners aan zich verbonden maar de kans is groot dat er ook op dit vlak wel wat onthullingen zullen worden gedaan.

Het is wat dat betreft ook al een hele tijd stil rondom VeChain. Wij zijn al tijden erg geïnteresseerd in deze coin en ook erg enthousiast over zowel de praktische toepassingen als de daadwerkelijke integratie van deze toepassingen. Het is daarom te hopen dat het bedrijf nu weer een mooi stap kan gaan zetten als het aankomt op adoptie, samenwerking en natuurlijk praktische toepassing.

We zullen het evenement in ieder geval in de gaten houden en na afloop berichten over de gebeurtenissen in San Francisco. Mocht je nog naar het evenement willen gaan (bijvoorbeeld omdat je in de buurt bent), dan kan dat. Er zijn nog kaarten te koop voor 99$.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals VET?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *