Altcoinseizoen barst los, Cardano en VeChain leiden de dans

Het heeft er alle schijn van dat er weer eens een ouderwets Altcoin Seizoen is losgebarsten. Bitcoin staat even stil maar er zijn diverse ‘alts’ die stevig aan het stijgen zijn. Laten we eens even kijken naar wat er aan de hand is en wat ons nog te wachten staat.

Bitcoin dominantie is aan het afnemen

De dominantie van de grootste coin geeft altijd een goed beeld van de situatie op de markt. Een afname in deze dominantie wil zeggen dat de marketcap van altcoins inloopt op die van Bitcoin. In een opwaartse trend betekent dat dus dat altcoins sneller stijgen dan Bitcoin, of dat Bitcoin simpelweg niet beweegt (zoals nu).

Stijgingen op de altcoinmarkt duiden vaak op vertrouwen vanuit de markt. Mensen durven simpelweg een bepaald risico te lopen en te investeren in altcoins, daar waar Bitcoin zich natuurlijk al lang en breed bewezen heeft als de veiligste optie.

Dit is in de meeste gevallen ook een voorbode voor BTC. Een gunstig teken al met al.

Cardano op hoogste niveau in bijna 2 jaar

Cardano stijging

Cardano prijs over de afgelopen 2 jaar. De huidige waardes zijn de hoogste in bijna 2 jaar tijd. 

Er zijn 2 coins die er wat ons betreft op dit moment uitspringen. Allereerst Cardano. Op het moment van schrijven heeft ADA een waarde van pakweg $0,13. Dat is de hoogste waarde in bijna 2 jaar(!). Ongekende groei ten opzichte van het ‘Corona Dieptepunt’ rond maart 2020 heeft ervoor gezorgd dat ADA zelfs richting de 20 cent mag gaan testen.

Enige voorzichtigheid is op z’n plaats maar Cardano lijkt vooralsnog niet te stuiten.

VeChain bereikt All Time High

VeChain all time high

VeChain prijs – de waarde van VET staat op een ouderwetse All Time High

Dan VeChain. Deze coin is al tijden een favoriet van veel Nederlanders en daar is een goede reden voor. Het project heeft namelijk al een paar jaar lang aan de weg getimmerd door met bedrijven samen te gaan werken. Een kleine selectie: Bayer, BMW en PwC. Miljardenbedrijven die dus de diensten van VeChain (gaan) gebruiken.

Het is hierom dat de coin een ongekende populariteit geniet. Dat is tot nog toe niet altijd in de prijs van VET tot uiting gekomen maar daar lijkt nu ineens verandering in te zijn gekomen.

VeChain’s coin VET staat momenteel op de hoogste waarde ooit! Een All Time High was in de periode 2017-2018 bijna dagelijkse kost bij veel coins maar er zijn maar heel weinig digitale munten die sindsdien nog nieuwe recordwaardes hebben aangetikt.

VET is over de laatste 7 dagen met maar liefst 110% gestegen. We weten uiteraard niet waar dit eindigt maar de kans is groot dat we op z’n minst richting de $0,020 gaan testen.

Een spannende tijd met veel ontwikkelingen, zo zien we het uiteraard graag.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals VET (VeChain) of ADA (Cardano)?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht