Binance airdropt vanaf woensdag 100 miljoen VThor

Om de lancering van de nieuwe VeChainThor blockchain te vieren, en natuurlijk om nog meer bekendheid te genereren, gaat Binance in samenwerking met VeChain een airdrop organiseren. Mocht je willen weten wat een airdrop precies is en waarom dit promotiemiddel wordt ingezet door blockchainprojecten, bekijk dan eens deze post.

In een post op de blog van Binance heeft de Chinese exchange uitgelegd wat de gang van zaken gaat zijn omtrent deze airdrop.

Er gaan 100 miljoen VTHO tokens worden uitgedeeld. Dit zijn de tokens die worden gegeneerd met het bezit van VET tokens. Mocht je hier wat meer info over willen hebben dan kunnen we je doorverwijzen naar deze post.

Bij de tokenswap, van VEN naar VET komt er een geheel nieuwe valuta in het VeChain eco-systeem, namelijk Thor Power (VTHO). Daar waar VET het betaalmiddel is, staat Thor voor de gebruikskosten van de VeChain blockchain. Dit is te vergelijken met NEO en GAS.

Hoe meer VET iemand in zijn bezit heeft hoe meer prioriteit hij heeft op de VeChain Thor blockchain.

Deze 100 miljoen tokens worden uitgedeeld naar rato van je (eventuele) VET bezit ten opzichte van het totaal aantal VET dat aanwezig is op Binance. Dit proces gaat vanaf 1 augustus (middernacht) van start en zal tot ongeveer 5 augustus duren. 

Overigens staat deze airdrop los van de VTHO die je sowieso al maandelijks gegenereerd mocht je VET in je bezit hebben. Dit kan zowel op Binance zijn als in de officiële VeChainThor mobile wallet (iOS, Android).

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals VET?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *