Vechain toegevoegd aan Bithumb – prijs schiet omhoog

Vechain gaat op korte termijn worden toegevoegd aan de Koreaanse exchange Bithumb. Dit is een van de grootste exchanges van de wereld dus dit is goed nieuws voor Vechain en natuurlijk ook voor het crypto-gekke Zuid-Korea.

Dit alles staat te lezen in een post op de site van Bithumb en ook op de Crypto Tracker Bot, die laatste is een mobiele app die bij houdt wanneer nieuwe coins worden gelist op exchanges. Ook de oprichter van BitOcean en adviseur voor Vechain deelt het heugelijke nieuws op Twitter:

Bithumb is de grootste Koreaanse exchange en Zuid-Korea is waarschijnlijk het meest crypto-gekke land ter wereld. Het is dus niet gek dat de prijs van VEN zo hard omhoog is gegaan sinds het nieuws naar buiten kwam. Overigens is de prijs nog steeds ontzettend laag vergeleken met de all-time high waarden die in januari werden bereikt. Het project is naar onze mening een van de absolute toppers van 2018, het heeft een goed concept, een werkend product en het heeft samenwerkingsverbanden en klanten over de hele wereld, in diverse sectoren.

Wij zijn van mening dat Vechain een van de best presterende crypto’s van 2018 gaat zijn.

vechain bithumb prijs

De prijs schoot in de navolging van het nieuws meteen sterk omhoog. Bron: coinmarketcap

Icon achterna?

Eerder zagen we voor Icon al een soortgelijke reactie, al kwam daar nog bij dat Icon een Koreaans project is en dus over het algemeen wat populairder en bekender zal zijn in het Aziatische land. Of ook Vechain zo sterk gaat stijgen als Icon deed is dus de vraag maar het is wel een feit dat dit een goede ‘win’ is voor het project. Bithumb heeft namelijk ‘maar’ 14 coins in haar assortiment en dus is het uitkiezen van Vechain als nieuwe coin een positief teken aan de wand.

Wil je wat meer informatie over Vechain als project lees dan eens dit artikel.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht