Cryptomarkt trekt aan terwijl altcoins inlopen op Bitcoin

De cryptomarkt trekt vandaag wederom een klein beetje aan. Dat wil zeggen dat de totale marketcap met een kleine 3% is gestegen tot rondom de 214 miljard dollar. Bitcoin bevindt zich nog steeds stabiel rondom het niveau 6300-6500 dollar. Het zijn vandaag echter met name de altcoins die de kar trekken.

VeChain, Ontology & Nano noteren sterke winst

Bovenstaande coins (VET, ONT & NANO) zijn bezig met een stevige opmars. Met name de stijging van VeChain is opvallend aangezien ook gisteren de waarde van VET al met ruim 30% steeg. Vandaag was dit wederom het geval, wat er op de piek van de waarde van VET op neerkwam dat deze met in totaal 100% ten opzichte van (iets meer dan) een dag geleden is gestegen.

Momenteel is 1 VET zo’n 0,015 dollar waard, waar dit enkele dagen geleden nog maar 0,006 dollar was. VeChain is in iets meer dan 2 dagen meer dan verdubbeld in waarde.

vechain verdubelling
In bovenstaande grafiek zie je duidelijk de zeer sterke stijging die VeChain heeft doorgemaakt over de afgelopen paar dagen. Bron: coinmarketcap

Ook Ontology en Nano bevinden zich momenteel in een opwaartse spiraal. Eerstgenoemde staat momenteel op $2,05 wat een stijging van ruim 41% betekent. Nano maakt het nog iets bonter door zelfs te stijgen met 54% ten opzichte van 24 uur geleden.

Het is voor het eerst in ruim 3 maanden dat de Bitcoin dominantie een paar dagen achter elkaar een halt wordt toegeroepen. De dominantie ligt momenteel rond de 52%, wat wil zeggen dat de marketcap van Bitcoin nog steeds groter is dan die van alle andere coins tesamen.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *