Cryptomarkt trekt aan terwijl altcoins inlopen op Bitcoin

De cryptomarkt trekt vandaag wederom een klein beetje aan. Dat wil zeggen dat de totale marketcap met een kleine 3% is gestegen tot rondom de 214 miljard dollar. Bitcoin bevindt zich nog steeds stabiel rondom het niveau 6300-6500 dollar. Het zijn vandaag echter met name de altcoins die de kar trekken.

VeChain, Ontology & Nano noteren sterke winst

Bovenstaande coins (VET, ONT & NANO) zijn bezig met een stevige opmars. Met name de stijging van VeChain is opvallend aangezien ook gisteren de waarde van VET al met ruim 30% steeg. Vandaag was dit wederom het geval, wat er op de piek van de waarde van VET op neerkwam dat deze met in totaal 100% ten opzichte van (iets meer dan) een dag geleden is gestegen.

Momenteel is 1 VET zo’n 0,015 dollar waard, waar dit enkele dagen geleden nog maar 0,006 dollar was. VeChain is in iets meer dan 2 dagen meer dan verdubbeld in waarde.

vechain verdubelling

In bovenstaande grafiek zie je duidelijk de zeer sterke stijging die VeChain heeft doorgemaakt over de afgelopen paar dagen. Bron: coinmarketcap

Ook Ontology en Nano bevinden zich momenteel in een opwaartse spiraal. Eerstgenoemde staat momenteel op $2,05 wat een stijging van ruim 41% betekent. Nano maakt het nog iets bonter door zelfs te stijgen met 54% ten opzichte van 24 uur geleden.

Het is voor het eerst in ruim 3 maanden dat de Bitcoin dominantie een paar dagen achter elkaar een halt wordt toegeroepen. De dominantie ligt momenteel rond de 52%, wat wil zeggen dat de marketcap van Bitcoin nog steeds groter is dan die van alle andere coins tesamen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht