De opmars van VeChain uitgelegd

Ons aller VeChain is aan een stevige opmars bezig in 2020. VET begon het jaar al relatief goed maar de opmars die sinds de inmiddels beroemde Corona Crisis Dag werd ingezet is uiterst positief te noemen voor deze coin. Op het moment van schrijven is VET maar liefst 4 keer zoveel waard als op het dieptepunt van de Corona Crisis.

Nu is VET natuurlijk niet de enige coin die het goed doet. Kijk bijvoorbeeld maar naar Bitcoin, dat momenteel ook weer op een kleine 10.000 dollar staat, nadat de prijs van BTC begin maart nog even uitkwam op $3.700. Over het algemeen is het Crypto Herstel dus zeker aanwezig.

Wat is er gebeurd met VeChain?

Een van de voornaamste ‘drivers’ van dit recente succes is zonder meer de aankondiging dat VeChain gaat samenwerken met pharmaceutische gigant Bayer. De bedoeling hierbij is dat medicijntransport getraceerd gaat worden met behulp van VeChain’s blockchain.

Dit is uiteraard goed nieuws voor iedereen die de coin een warm hart toedraagt want dit geeft eens te meer aan dat VET een van de weinige altcoins is die daadwerkelijk werkt aan het implementeren van hun toepassingen op de zakelijke markt. Dit is een markt met een ongekend potentieel en VeChain speelt hier alvast goed op in.

Vechain stijging

Een stijging waar je U tegen zegt. Bron: Coinpaprika.com

De grafiek ziet er natuurlijk prachtig uit. De vraag is of de stijging stand kan houden en wij verwachten op dit moment wel enige terugslag. Er zijn immers geen grafieken die tot in lengte van dagen door blijven gaan met stijgen en dat zal ook in dit geval niet zo zijn.

Wel is het zo dat VeChain fundamenteel gezien goed bezig is en dat is natuurlijk een niet te onderschatten factor.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals VET?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht