Grootste verzekeraar van China, PICC, in zee met VeChain

Erg goed nieuws voor iedereen die zich met VeChain bezighoudt. Dit Chinese blockchainbedrijf is al tijdenlang een van onze favoriete coins, omdat het een praktisch nut heeft, goed geleid wordt en vooral omdat het in de praktijk gebruikt wordt.

Vandaag is wederom een partnership aangekondigd en zeker niet de minste. De People’s Insurance Company of China (PICC), de grootste verzekeraar van China en een van de grootste wereldwijd, gaat gebruik maken van de blockchaindiensten van VeChain. Dit is te lezen in een artikel op businessinsider.com.

Een andere partner van VeChain, DNV GL, heeft een grote vinger in de pap gehad bij het tot stand komen van deze samenwerking, zoals ook te lezen is in het artikel.

Hoe gaat VeChain en de VeChain blockchain PICC helpen?

De blockchain gaat helpen bij het verder digitaliseren en optimaliseren van de processen bij de verzekeraar. Denk bijvoorbeeld aan het tegengaan van fraude of het digitaliseren van verificatie processen. Door op allerlei manieren blockchaintechnologie in te zetten om simpel gezegd processen efficiënter te maken, kan een veel winstgevender businessmodel worden neergezet.

Quote uit het artikel:

“PICC believes that blockchain technology can bring digital transformation, resulting in reduced turnaround time, premiums, prevent fraud and improve KYC compliance and claim experience. The realization of advanced IoT devices and smart contracts within this industry will potentially bring “instant compensation” for the companies producing a much more profitable business model.”

Wij zijn absoluut van mening dat dit een zeer waardevolle samenwerking kan gaan zijn voor VeChain. Ook de CEO van VeChain is in zijn nopjes:

Share

One Ping

  1. Pingback: Welke altcoins gaan het uitstekend doen in 2020? – News Domain | Cryptocoin Start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht