Hoeveel Thor Power kun je verdienen met VeChain’s VET?

Zoals je in dit artikel al kon lezen gaat VeChain rebranden. Een van de belangrijkste wijzigingen wordt de introductie van Thor Power. Je kunt na de rebrand Thor Power verdienen met de VET die je bezit. Hoeveel Thor Power kun je verdienen met VET? Dat leggen we je uit in dit artikel.

Wat is Thor Power?

Thor Power staat voor de gebruikskosten van de blockchain van VeChain Thor. De VET tokens kunnen worden gezien als een opslagmiddel van waarde binnen het eco-systeem van VeChain Thor. Daarnaast zullen bezitters van grotere hoeveelheden VET meer prioriteit krijgen tijdens het gebruik van de VeChain Thor blockchain.

Het idee hierachter is dat het team niet wil dat de prijs van VET invloed heeft op hoe vaak een bedrijf/persoon/overheid gebruik maakt van de blockchain. Je kunt je voorstellen dat als de prijs van VET explosief stijgt dat hiermee ook de gebruikskosten (transactiekosten) zullen stijgen.

Door Thor Power te introduceren zorgt VeChain ervoor dat de blockchain praktischer in gebruik is voor gebruik door zowel normale, zakelijke als publieke (overheden) gebruikers.

Hoeveel Thor Power kan ik verdienen met mijn VET?

Het VeChain team heeft naar buiten gebracht hoeveel Thor Power je kunt verdienen. Iedere bezitter van VET (die de tokens in een wallet heeft staan, dus niet op een exchange) krijgt Thor Power uitgekeerd. Dit doet het team omdat ze willen dat het merk groeit en omdat ze naar eigen zeggen de eigenaars van VET ‘power’ willen geven.

De berekening is hierbij als volgt.

  • 0.00042 Thor Power per VET per dag;
  • Ongeveer 0.15 Thor Power per VET per jaar;
  • Om 1 Thor Power per dag te genereren heb je ongeveer 2,381 VET nodig.

Deze ratio’s kunnen door het VeChain team worden aangepast. Zoals gezegd moet je dus wel je VET in een wallet hebben staan. Wanneer VeChain zijn eigen wallet gaat releasen is nog niet bekend.

Rekentool

Op diverse websites zijn rekentools te vinden die ervoor zorgen dat je precies kunt berekenen hoeveel Thor Power je kunt verdienen. Je vult simpelweg het aantal VET dat je in bezit hebt in en de tool doet de rest. Kijk bijvoorbeeld eens op 1 van deze websites.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht