Positieve berichten stuwen VeChain naar nieuwe hoogten

VeChain, het blockchain project dat zich richt op logistieke toepassingen, is bezig aan een flinke opmars. Deze opmars wordt gevoed door een aantal zeer positieve berichten, onder andere over nieuwe investeerders en samenwerkingsverbanden. Mocht je willen weten wat VeChain precies is en hoe het werkt? Bekijk dan onze post hierover.

De waarde van 1 VEN staat momenteel op meer dan 9$, wat een record betekent. Ondanks de relatief sobere trends over de gehele cryptomarkt de laatste paar weken is VeChain dus toch bezig met een flinke opmars.

VeChain koers

Er is sprake van een duidelijk opwaartse trend. Bron: coinmarketcap.com

Positieve geluiden

De opmars wordt zeer waarschijnlijk veroorzaakt door meerdere positieve berichten vanuit het VeChain team. Zo kwam alleen al gisteren naar buiten dat Jim Breyer, een Amerikaanse investeerder met een zeer grote kennis wat betreft de Chinese markt, een officiële adviseur gaat worden voor het VeChain team. Breyer heeft zelf ook al aangegeven geïnvesteerd te hebben in VeChain.

Hier bleef het echter niet bij. Enkele dagen geleden werd ook al bekend dat PwC gaat samenwerken met VeChain. PwC (PricewaterhouseCoopers) is een gigantisch accountancy en belastingadviesbureau. Het aankondigen van dit soort samenwerkingsverbanden toont natuurlijk aan hoe serieus VeChain genomen wordt op de zakelijke markt.

Als klap op de vuurpijl werd ook nog eens naar buiten gebracht dat VeChain een soort Rampenplan Test vanuit PwC heeft doorstaan. Deze test, de Cryptocurrency Disaster Recovery Plan, laat zien hoe een project reageert op allerlei invloeden van buitenaf en eventuele problematiek vanuit gebruikers/klanten. Denk hierbij aan (pogingen tot) hacks, virussen, systeemcrashes, vergeten wachtwoorden enzovoorts.

Deze test heeft VeChain doorstaan, wat uiteraard weer zorgt voor een toename in vertrouwen.

https://twitter.com/vechainofficial/status/955098373996011523

Met zoveel positief nieuws en potentie verwachten wij dat VeChain een van de meest interessante coins zal zijn, zeker de komende maanden.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht