22 oktober 2020

Prijsverwachting VeChain (VET) 2019 – wat gaat de koers doen?

Wat verwachten wij van de prijs van VeChain in 2019? Het is altijd interessant om in de gaten te houden wat de koers van een bepaalde cryptocoin gaat doen naar verloop van tijd. VeChain is een coin die ons al lange tijd kan bekoren en we verwachten dat dit een van de hardlopers van 2019 gaat zijn.

VeChain heeft zich eigenlijk maar 1 doel gesteld: adoptie. Het wil dat zoveel mogelijk bedrijven gebruik gaan maken van de services van VeChain. Dat lukt tot dusver heel aardig. In 2018 werden enkele zeer grote en belangrijke bedrijven partner van VeChain.

Wat gaat de koers doen in 2019?

Wat is VeChain en wat is onze prijsverwachting?

VeChain biedt ‘blockchain as a service’. Het is een blockchain-bedrijf dat zeer veel verschillende oplossingen biedt aan bedrijven. De belangrijkste hiervan bevinden zich in de logistieke sector. Wil je wat meer weten over VeChain? Bekijk dan eens deze post. Hierin gaan we wat dieper in op de VET-materie.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van VeChain in 2019

VeChain gaat een gunstig jaar tegemoet. Voorwaarde hiervoor is wel dat Bitcoin de weg omhoog terug vindt. Het is nog steeds zo dat de grootste munt de trend zet voor wat betreft het sentiment op de markt.

Wij denken vooral dat VeChain flink gaat groeien doordat ze een enorm aantal partners aan zich hebben gebonden. De meeste hiervan gaan ofwel op grote schaal gebruik maken van de blockchaindiensten van VeChain of ze helpen bij het aantrekken van nieuwe klanten en partners.

Enkele van de grootste namen die VeChain aan zich heeft gebonden zijn: DNV GL, Pricewaterhousecoopers, BMW, Renault, PICC, DB Schenker en LVMH.

VeChain loopt voorop in het realiseren van adoptie van blockchain-technologie en die voorsprong gaat zich naar onze mening in 2019 uitbetalen.

prijsverwachting VeChain VET 2019

Onze verwachte prijs van VeChain in 2019: $0,019-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van VeChain in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht