15 augustus 2020

Prijsverwachting VeChain voor de 2e helft van 2019

Wat verwachten wij van de prijs van VeChain (VET) in de tweede helft van 2019? Er zijn nog steeds veel vragen over de prijs van VeChain. Waar gaan we naartoe? Wat is een realistische verwachting? En waarom? Dat gaan we in deze post bespreken.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van VeChain (VET) in 2019

Het jaar verloopt eigenlijk bijzonder slecht voor VeChain. Veel mensen, inclusief wijzelf, hadden toch wel verwacht dat deze coin het in 2019 ‘waar zou gaan maken’. Dit is niet bepaald gebeurd. Integendeel. VeChain heeft voorlopig zelfs verlies geleden ten opzichte van het begin van het jaar, dit in een periode van groei (over de totale markt bekeken).

Wij zien het VeChain eigenlijk niet meer zo 1,2,3 goed maken in de rest van het jaar. Er zal een flinke cryptohype los moeten barsten wil VeChain weer tot boven de $0,01 uit komen. Dat zien wij dit jaar niet meer gebeuren.

prijsverwachting bittorrent BTC 2019

Onze verwachte prijs van VeChain in 2019: $0,0063-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van VET in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

One Ping

  1. Pingback: Prijsverwachting VeChain voor de 2e helft van 2019 | CryptoProfile - Rating the Bench

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *