VeChain gaat samenwerken met PwC Hong Kong en Singapore

VeChain blijft haar samenwerkingsnetwerk uitbreiden. Vandaag werd aangekondigd dat het Chinese blockchain project de handen ineen gaat slaan met Pricewaterhousecoopers China/Honk Kong en Singapore. PwC is een van de grootste accountancy en belastingadviesbureaus ter wereld.

Het nieuws werd als eerste aangekondigd op de Twitter account van PwC zelf, waarin door wordt gelinkt naar een statement. In het statement op de website van PwC staat te lezen dat het bedrijf gebruik gaat maken van VeChain’s diensten voor allerlei logistieke uitdagingen. Daarnaast is ook te zien dat PwC geïnvesteerd heeft in VeChain.

Over wat VeChain gaat bieden:

“We are glad to establish a deeper relationship with VeChain, which aims to build a trusted and distributed business ecosystem to help address long-standing challenges in supply chain management, food trust and anti-counterfeiting areas. “

Over de investering in VeChain:

“In connection with this joint business relationship, PwC Hong Kong and PwC Singapore have each acquired a small ownership interest in VeChain. “

VeChain’s CEO, Sunny Lu, was natuurlijk erg verheugd met deze aankondiging:

Prijs van VeChain

De prijs van VEN heeft over de afgelopen weken al flinke stappen gemaakt. Inmiddels komen zelfs de hoge waarden van de periode eind januari-begin februari weer in zicht. Wij verwachten zeker dat deze aankondiging en het vertrouwen dat hieruit spreekt (vanuit een gigantisch groot en machtig bedrijf) de prijs verder op zal kunnen drijven. Voor de meest actuele prijs kijk je op coinmarketcap.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *