VeChain begint onderzoeksprogramma genaamd VeResearch

VeChain heeft vandaag op Medium aangekondigd dat ze het onderzoeksprogramma VeResearch gaan starten. VeChain gaat research grants (een soort onderzoeksbeurzen) uitdelen aan innovatieve blockchain onderzoeken en hoopt hiermee natuurlijk haar eigen technologie te innoveren en te verbeteren.

In de post op Medium geeft VeChain aan dat ze heel blij met zijn met de ontwikkeling van het project tot nu toe maar dat ze, als ze echt een volgende stap willen zetten, moeten blijven verbeteren en innoveren. Om dat te kunnen realiseren gaat het team geld reserveren wat ze kunnen gaan investeren in blockchain onderzoek. Het doel is om hierbij te gaan samenwerken met universiteiten en onderzoeks labs van over de hele wereld.

“The goal of VeResearch is to build a global grant program that engages in research with academic communities to do collaborative research for blockchain-related technological advancements.”

Vooralsnog zijn er al 4 universiteiten die gebruik gaan maken van deze samenwerking. VeChain geeft verder aan dat de beurzen die ze zullen uitdelen tussen de 50.000 en 1 miljoen dollar waard zullen zijn. De komende 2 jaar gaat VeChain maar liefst 1 miljoen VET tokens inzetten voor VeResearch. Dit komt vandaag de dag overeen met ongeveer 6.5 miljoen dollar.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht