VeChain blijft maar stijgen en komt uit op hoogste punt in ruim 3 maanden

VeChain, een van de meest interessante altcoins van de afgelopen jaren, is zich sinds enige tijd weer eens positief aan het onderscheiden. VET, de onderliggende valuta die hoort bij het VeChain project, is op het moment van schrijven ongeveer $0,0057 waard. Dat betekent dat de coin momenteel op het hoogste punt is uitgekomen in ruim 3 maanden. Wat ligt hieraan ten grondslag?

VeChain

Deze coin is op deze site al relatief vaak aan de kaak gesteld. Het is opvallend te zien dat juist VeChain het in 2019 nog niet zo heel geweldig heeft gedaan. Daar lijkt in ieder geval op korte termijn even verandering in te komen. Voor een kleine VeChain update en opfriscursus gaan we even kijken hoe het er nu voorstaat met de coin en met name natuurlijk met het project.

De stijging uitgelegd

De kans is groot dat recente ontwikkelingen de prijs van VET hebben doen stijgen. Het meest in het oog springende nieuws is hierbij de introductie van Foodgates. Een soort van internationaal logistiek/handels platform.

Op hun eigen blog legt VeChain zelf natuurlijk het beste uit wat dit precies is.

It is the first of its kind solution as it is powered by a public blockchain with verified and certified information of the full lifecycle of the products being tracked, such as from cow selection, slaughtering, packing, cross-continental shipping all the way to restaurants for beef products.

Dit alles werd mede kracht bijgezet doordat president Xi Jinping van China en president Macron van Frankrijk, op de conferentie waar deze onthulling uit de doeken werd gedaan, een stukje rundvlees aangeboden gekregen dat ‘blockchain authenticated’ was. Oftewel waarvan de precieze levenscyclus en productie-route kan worden getraceerd op een 100% failsafe manier.

Het Chinese blockchain bedrijf blijft een van de meest vooruitstrevende bedrijven als het aankomt op het daadwerkelijk implementeren van blockchain technologie op grote school en met een direct, zakelijk en praktisch nut. Het blijft bij VeChain doorgaans niet beperkt tot  ‘whitepaper-talk’ en dat is dan ook precies waarom wij nog steeds een grote toekomst voorspellen voor deze coin.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals VET?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht