26 mei 2020

VeChain CEO ontmoet Belgische vicepremier

De CEO van VeChain, Sunny Lu, heeft vandaag een bezoekje gebracht aan de Belgische vicepremier Alexander de Croo. Laatsgenoemde is ook de minister van de Digitale Agenda van België en dus hebben beide heren gepraat over wat VeChain kan toevoegen aan de digitale, economische initiatieven van België.

Op Twitter kondigde Sunny Lu vanmorgen aan op weg te zijn naar Brussel. Wat er precies is besproken is nog onduidelijk maar het is natuurlijk wel hartstikke interessant om te zien dat de vicepremier van België openstaat voor crypto en VeChain in het bijzonder.

Het geeft ook aan hoe belangrijk het team achter een bepaalde cryptovaluta is. Dat zit bij VeChain waarschijnlijk wel goed. Sunny Lu heeft jarenlange ervaring in de zakenwereld en heeft hierdoor waarschijnlijk makkelijker toegang tot dit soort meetings.

De Croo staat erom bekend zeer liberaal en vooruitstrevend te zijn, vanuit de Vlaamse media en fora begrijpen wij dat hij en zijn partij al vrij lang positief aankijken tegen blockchain technologie, dus heel verrassend is het in die zin ook niet.

De blockchain believers poseren nog even voor een ongemakkelijke foto.

Mocht je willen wat VeChain precies is en hoe het werkt, bekijk dan zeker even deze post. Vooralsnog heeft het nieuws weinig invloed op de prijs van VeChain. Ondanks dat het bedrijf de laatste weken de ene na de andere samenwerking aankondigd is het in de huidige markt moeilijk om al te veel winst te boeken.

Wij zijn al tijden erg te spreken over hoe VeChain zich presenteert en te werk gaat. Het lijkt een kwestie van tijd voor de prijs een flinke stap gaat zetten maar in de cryptowereld weet je het natuurlijk nooit.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht

Secured By miniOrange