Italiaanse wijn sector gaat gebruik maken van VeChain via MyStory

Italiaanse wijn producenten gaan gebruik maken van MyStory, een service die ervoor zorgt dat consumenten inzicht hebben in de oorsprong van de inhoud van de fles. Deze MyStory service draait op de VeChain blockchain.

Dit nieuws werd vandaag bekend gemaakt op een voedsel veiligheid beurs in Tokyo. De service draait op de VeChain blockchain maar is aan de man gebracht door VeChain’s partner DNV GL. Dit werd bekend gemaakt in een persbericht op de site van DNV GL.

“By scanning a QR-code, consumers can see the full history of the product and its journey from grape to bottle.”

De Italiaanse wijn sector is de eerste die deze nieuwe oplossing gaat implementeren. Enkele van de grootste wijnproducenten van Italië gaan de QR Codes vanaf het einde van dit jaar op hun flessen zetten.

Dit is natuurlijk uitmuntend nieuws voor VeChain, dit is immers exact waar het project voor ontwikkeld is en Italië is een van de grootste wijnproducenten ter wereld. Het geeft VeChain maar weer eens een stukje uitstraling en dit zijn toch ook wel de ‘real-world’ toepassingen waar de blockchain sector naar toe moet.

Er zijn ondanks de mooie plannen en de gigantische groei toch nog steeds weinig echte oplossingen waar een consument iets aan kan hebben. Dit lijkt een mooie stap richting meer nuttige toepassingen voor blockchain technologie. Daarnaast werd op 13 maart nog maar eens onderstreept hoe belangrijk DNV GL is voor VeChain. Dit bedrijf zorgde ervoor dat LogSafer gebruik gaat maken van de diensten van VeChain.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals VET?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *