Italiaanse wijn sector gaat gebruik maken van VeChain via MyStory

Italiaanse wijn producenten gaan gebruik maken van MyStory, een service die ervoor zorgt dat consumenten inzicht hebben in de oorsprong van de inhoud van de fles. Deze MyStory service draait op de VeChain blockchain.

Dit nieuws werd vandaag bekend gemaakt op een voedsel veiligheid beurs in Tokyo. De service draait op de VeChain blockchain maar is aan de man gebracht door VeChain’s partner DNV GL. Dit werd bekend gemaakt in een persbericht op de site van DNV GL.

“By scanning a QR-code, consumers can see the full history of the product and its journey from grape to bottle.”

De Italiaanse wijn sector is de eerste die deze nieuwe oplossing gaat implementeren. Enkele van de grootste wijnproducenten van Italië gaan de QR Codes vanaf het einde van dit jaar op hun flessen zetten.

Dit is natuurlijk uitmuntend nieuws voor VeChain, dit is immers exact waar het project voor ontwikkeld is en Italië is een van de grootste wijnproducenten ter wereld. Het geeft VeChain maar weer eens een stukje uitstraling en dit zijn toch ook wel de ‘real-world’ toepassingen waar de blockchain sector naar toe moet.

Er zijn ondanks de mooie plannen en de gigantische groei toch nog steeds weinig echte oplossingen waar een consument iets aan kan hebben. Dit lijkt een mooie stap richting meer nuttige toepassingen voor blockchain technologie. Daarnaast werd op 13 maart nog maar eens onderstreept hoe belangrijk DNV GL is voor VeChain. Dit bedrijf zorgde ervoor dat LogSafer gebruik gaat maken van de diensten van VeChain.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht