VeChain op Coinbase! VET blijft maar stijgen en bereikt hoogste niveau in anderhalf jaar

Waar we gisteren nog een artikel de wereld inslingerden over de opmars van VET daar kunnen we er vandaag zelfs nog een schepje bovenop doen: VeChain is werkelijk niet te stuiten de afgelopen dagen.

Op het moment van schrijven is 1 VET meer dan $0,01 waard. Dat is de hoogste waarde sinds oktober 2018, een ongelovelijke 20 maanden geleden.

Een van de drijvende krachten achter deze vernieuwde opmars is de aankondiging van Coinbase. Het grootste cryptobedrijf ter wereld gaf in een blogpost aan diverse coins toe te gaan voegen aan haar platform.

Enkele jaren geleden was aanwezig zijn op Coinbase de heilige graal voor elk blockchainproject. Tegenwoordig is dat (gelukkig) een stuk minder het geval maar nog steeds is het ‘Coinbase effect’ niet te onderschatten. Het Amerikaanse bedrijf heeft een zeer belangrijke rol gespeeld in de adoptie van crypto door de mainstream.

Het is nog steeds een van de makkelijkste manieren (zeker wereldwijd gezien) voor het aankopen van cryptovaluta. VeChain heeft hiermee dus wederom haar bereik vergroot, en dat is waar het toch ook soms om gaat. Het aanwezig zijn op het bekendste platform geeft simpelweg een stukje legitimiteit aan een digitale coin.

Een stukje perspectief

In onderstaande grafiek is te zien hoe significant deze ontwikkeling is. VeChain lijkt met de recente prijsontwikkelingen uit een diep dal te zijn geklommen. Er zijn maar weinig altcoins die momenteel hoger staan dan in 2018.

Deze ontwikkelingen zijn dan ook uitermate gunstig voor VeChain. Kan dit bizarre momentum worden vastgehouden dan zou er zelfs richting de All Time High gekeken kunnen worden. De hoogste waarde voor VET in de nieuwe vorm was ongeveer $0,02 in de zomer van 2018.

vechain coinbase stijging

Het hoogste punt in ruim anderhalf jaar. Een mijlpaal voor VET.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals VET?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht