VeChain pumpt en stijgt met maar liefst 19%

VeChain is ogenschijnlijk uit het niets ineens flink in waarde gestegen.  De waarde van VET, de onderliggende coin die wordt gebruikt op de VeChainThor blockchain, steeg binnen een paar uur met maar liefst 19%. 1 VET is nu ongeveer $0,0054 waard. Dit betekent de hoogste waarde in bijna 4 maanden.

Stijging vond plaats rond het middaguur

Vanaf ongeveer 11.00 begon VET met stijgen en sindsdien is de winst ook behouden gebleven. Het is bij zo’n zeer plotselinge spike vaak wel de vraag in hoeverre dit kan worden vastgehouden. Het zou net zo goed kunnen dat dit momentum maar enkele uren tot een dag aanhoudt en dat we dus op korte termijn weer even een pas op de plaats moeten maken.

 

vechain stijging

In de week-grafiek zie je duidelijk dat er aan het begin van de middag (12 maart) ineens sprake was van een enorme stijging. Bron: coinmarketcap.com

Waar wordt de stijging door veroorzaakt?

In de meeste gevallen is een stijging als deze het gevolg van een aankondiging of een nieuwsbericht. Zoals we bijvoorbeeld onlangs zagen bij Ripple, toen werd aangekondigd dat deze coin gaat worden toegevoegd aan Coinbase. Zo’n reden is in het geval van VeChain nu even niet aan te wijzen.

Er zijn mensen die beweren dat deze stijging iets te maken zou kunnen hebben met de aanstaande VeChain Summit, een evenement in San Francisco waarbij diverse sprekers aanwezig zijn. Er wordt verwacht dat VeChain hier wel wat spannende zaken uit de doeken gaat doen en dus is er wat de prijs van VET betreft misschien wel sprake van inside information.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht