VeChain is VeChain Thor en kondigt samenwerking met BMW aan

Vanmorgen heeft in Singapore het VeChain Rebrand evenement plaats gevonden. Hierbij is VeChain van naam veranderd. Het project gaat nu door het leven als VeChain Thor. Ook kondigde CEO Sunny Lu een samenwerkingsverband met autofabrikant BMW aan.

Het evenement was van vrij korte duur, eigenlijk was alles vooraf al bekend. Mocht je precies willen weten wat de rebrand voor implicaties heeft dan kunnen we je dit artikel aanraden. Er werd vooral gesproken over waar VeChain vandaag komt en dat de focus, ‘in tegenstelling tot andere blockchain projecten’ echt op klanten en praktische toepassingen ligt.

De volledige presentatie is op onderstaande YouTube video te bekijken.

VeChain Thor gaat samenwerken met BMW

Het gerucht hing al een paar weken in de lucht en is nu dan ook officieel bevestigd door Sunny Lu: VeChain gaat samenwerken met BMW! 

vechain thor bmw

Het hing al even in de lucht, maar is nu officieel: BMW en VeChain gaan samenwerken

De samenwerking werd op een Steve Jobs-achtige manier aangekondigd. Nadat de presentatie ogenschijnlijk al was afgelopen kwam het alom bekende ‘one more thing’ op het scherm te staan. Hierna werd de samenwerking met BMW bevestigd. Wat de samenwerking precies in gaat houden is nog niet duidelijk maar we verwachten dat daar over de komende dagen meer informatie beschikbaar gaat zijn.

Het is te verwachten dat er op het gebied van Internet of Things en logistieke processen een boel winst te behalen valt voor een auto fabrikant. Onlangs kondigde Volkswagen nog aan dat ze gebruik gaan maken van IOTA.

Ook de Oxford University gaat bijdragen aan VeChain Thor

De eerste samenwerking die werd aangekondigd in de presentatie was die met de beroemde Oxford University. Deze universiteit gaat, als onderdeel van VeResearch, helpen met de technologische ontwikkeling van het VeChain Thor platform.

Coinnest KRW

Vanaf vandaag is het ook mogelijk op de Koreaanse exchange Coinnest VET tokens te kopen met de lokale valuta (Koreaanse Won). Het is hiermee de eerste exchange die een direct fiat-VET paar aanbiedt. VeChain Thor wil zo snel mogelijk voet aan de grond krijgen in de Koreaanse markt die erom bekend staat erg enthousiast te zijn over blockchain technologie.

Share

One Ping

  1. Pingback: Welke altcoins gaan het uitstekend doen in 2020? – News Domain | Cryptocoin Start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht