VeChain (VET) verwachting 2022 – wat gaat de prijs doen?

Wat verwachten wij van de prijs van VeChain in 2021? Als er 1 ding duidelijk is geworden in het voorgaande jaar, dan is dat wel dat cryptovaluta allesbehalve dood is. Bitcoin heeft zelfs voor het eerst in 3 jaar weer een All Time High waarde weten aan te tikken ook voor veel altcoins bleek 2020 een gunstig jaar.

Tegelijkertijd is het zo het wel duidelijk wordt dat altcoins zich in zwaar water bevinden. Er lijkt in de afgelopen jaren een soort van consensus te zijn ontstaan over het wel en wee van altcoins en die is niet altijd even rooskleurig. De ergste hype is namelijk al een tijdlang voorbij. Daar waar de cryptomarkt in 2017 ontplofte is dit tegenwoordig een ander verhaal. Altcoins lijken anno 2021 toch iets minder bestaansrecht te hebben. En dat is niet raar. Er zijn simpelweg teveel coins.

Altcoins leven tot op bepaalde hoogte toch een beetje toch een beetje naast BTC. Er zijn echter ook uitzonderingen en wij vinden dat VeChain (VET) er daar 1 van is. Toch staat de ontwikkeling van VeChain qua prijs al een paar jaar min of meer stil. Er zijn perioden van flinke winst maar dikwijls kan deze niet worden vastgehouden en dat is toch teleurstellend te noemen.

We hebben ons in het verleden al meermaals positief uitgelaten over VET en het toekomstperspectief van de coin en ook in 2021 willen we daar aan vasthouden. Het is simpelweg een project dat niet te onderschatten valt. Gaan we daarom in 2021 ’to the moon’? Nee, die tijd is voorbij. Wel is het zo dat wij een stevige en positieve prijsontwikkelingen verwachten.

Onze prijsverwachting voor VeChain in 2022: $0,14.

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee. Niets wat in deze post staat mag dan ook worden geïnterpreteerd als beleggingsadvies.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals VET?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht