Waar kun je VeChain kopen en wat is de beste VeChain wallet?

VeChain is een van de meest populaire cryptovaluta’s van dit moment. Maar waar kun je VeChain kopen? En wat is de beste VeChain wallet? Je wilt natuurlijk wel dat je VET veilig staat opgeslagen. Wij leggen je in dit artikel alles hierover uit.

Mocht je overigens alles willen weten over VeChain (tegenwoordig VeChain Thor) dan kunnen we je dit artikel aanbevelen. Mocht je onze mening willen weten over wat de prijs gaat doen in 2018, lees dan dit artikel.

Wat is de beste VeChain wallet?

Je vers gekochte VET wil je natuurlijk wel veilig opslaan. Het is alom bekend dat je je crypto beter niet op een exchange kan laten staan. Dit is namelijk een centraal punt en hiermee een makkelijk doelwit voor eventuele hackers. Hoe goed een bedrijf zijn beveiliging ook op orde heeft, het is altijd veiliger om je coins in eigen beheer op te slaan.

beste vechain wallet

VeChain is vooralsnog een ERC20 token. Dat wil zeggen dat het gebaseerd is op de Ethereum blockchain. Om VeChain op te slaan heb je dus een Ether wallet nodig. Deze maak je heel eenvoudig aan op myetherwallet. Vervolgens heb je de keuze om je private keys op te slaan op een apparaatje (hardware wallet), zodat je maximaal beveiligd bent. De Ledger Nano S is een van de betere hardware wallets en deze is hier te koop.

Hou er wel rekening mee dat VeChain dit jaar over gaat op zijn eigen blockchain. Dit betekent dat de (oude) ERC20 tokens moeten worden omgeruild voor VeChain’s eigen tokens. Wanneer dit precies moet gebeuren is nog niet bekend maar we zullen je daarover op de hoogte houden.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *