Waar kun je VeChain kopen en wat is de beste VeChain wallet?

VeChain is een van de meest populaire cryptovaluta’s van dit moment. Maar waar kun je VeChain kopen? En wat is de beste VeChain wallet? Je wilt natuurlijk wel dat je VET veilig staat opgeslagen. Wij leggen je in dit artikel alles hierover uit.

Mocht je overigens alles willen weten over VeChain (tegenwoordig VeChain Thor) dan kunnen we je dit artikel aanbevelen. Mocht je onze mening willen weten over wat de prijs gaat doen in 2018, lees dan dit artikel.

Waar kun je VeChain kopen? En hoe werkt dit?

VeChain is tegenwoordig behoorlijk populair en dus heb je de keuze uit meerdere exchanges om VeChain op te kopen. De meest populaire exchanges zijn Kucoin, Bitfinex en Binance. Wij zijn voornamelijk te spreken over Binance.

Deze exchange is nog maar een half jaar oud maar heeft toch al een grote mate van vertrouwen opgebouwd. Het team achter Binance communiceert goed met zijn achterban, de site is altijd vlot in gebruik en de applicatie die ze hebben is ook nog eens fijn in gebruik.

Nadeel van exchanges is dat het lastig is om euro’s er naar toe te sturen. Dit is ook het geval voor Binance. Er zijn wel exchanges waar je euro’s naartoe kunt sturen maar meestal is je geld dan meerdere dagen onderweg. Kraken is zon exchange.

Als je snel aan VeChain wilt komen kun je het beste een account aanmaken op Coinbase. Coinbase is de makkelijkste en snelste manier om met euro’s cryptovaluta te kopen. Helaas is het aanbod van Coinbase wel redelijk beperkt. Je kunt er bijvoorbeeld Ether of Litecoin kopen. Deze stuur je vervolgens door naar Binance en daar ruil je ze om voor VeChain.

Mocht je willen weten hoe je dit precies doet, we hebben een stap voor stap handleiding geschreven voor het kopen van crypto op Binance.

**update** sinds kort is het ook mogelijk om direct met euro’s VeChain te kopen. Dit doe je bij Bitvavo, een betrouwbare en Nederlandse website met een groot aanbod aan cryptovaluta **update**

Wat is de beste VeChain wallet?

Je vers gekochte VET wil je natuurlijk wel veilig opslaan. Het is alom bekend dat je je crypto beter niet op een exchange kan laten staan. Dit is namelijk een centraal punt en hiermee een makkelijk doelwit voor eventuele hackers. Hoe goed een bedrijf zijn beveiliging ook op orde heeft, het is altijd veiliger om je coins in eigen beheer op te slaan.

beste vechain wallet

VeChain is vooralsnog een ERC20 token. Dat wil zeggen dat het gebaseerd is op de Ethereum blockchain. Om VeChain op te slaan heb je dus een Ether wallet nodig. Deze maak je heel eenvoudig aan op myetherwallet. Vervolgens heb je de keuze om je private keys op te slaan op een apparaatje (hardware wallet), zodat je maximaal beveiligd bent. De Ledger Nano S is een van de betere hardware wallets en deze is hier te koop.

Hou er wel rekening mee dat VeChain dit jaar over gaat op zijn eigen blockchain. Dit betekent dat de (oude) ERC20 tokens moeten worden omgeruild voor VeChain’s eigen tokens. Wanneer dit precies moet gebeuren is nog niet bekend maar we zullen je daarover op de hoogte houden.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *