Waar kun je VeChain kopen en wat is de beste VeChain wallet?

VeChain is een van de meest populaire cryptovaluta’s van dit moment. Maar waar kun je VeChain kopen? En wat is de beste VeChain wallet? Je wilt natuurlijk wel dat je VET veilig staat opgeslagen. Wij leggen je in dit artikel alles hierover uit.

Mocht je overigens alles willen weten over VeChain (tegenwoordig VeChain Thor) dan kunnen we je dit artikel aanbevelen. Mocht je onze mening willen weten over wat de prijs van VeChain gaat doen in 2020, lees dan dit artikel.

Wat is de beste VeChain wallet?

Je vers gekochte VET wil je natuurlijk wel veilig opslaan. Het is alom bekend dat je je crypto beter niet op een exchange kan laten staan. Dit is namelijk een centraal punt en hiermee een makkelijk doelwit voor eventuele hackers. Hoe goed een bedrijf zijn beveiliging ook op orde heeft, het is altijd veiliger om je coins in eigen beheer op te slaan.

beste vechain wallet

In tegenstelling tot enige tijd geleden heeft VeChain tegenwoordig zijn eigen blockchain, en daardoor dus ook zijn eigen wallet. De vraag ‘wat is de beste vechain wallet’ is tegenwoordig dus heel eenvoudig ten beantwoorden, namelijk: VeChain’s eigen wallet.

Dit is een app die zowel voor Android als voor iOS (iPhone) beschikbaar is. In de app kun je vervolgens heel eenvoudig je VET opslaan, versturen en ontvangen. Het kan feitelijk niet eenvoudiger.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht