30 mei 2020

Waar kun je VeChain kopen en wat is de beste VeChain wallet?

VeChain is een van de meest populaire cryptovaluta’s van dit moment. Maar waar kun je VeChain kopen? En wat is de beste VeChain wallet? Je wilt natuurlijk wel dat je VET veilig staat opgeslagen. Wij leggen je in dit artikel alles hierover uit.

Mocht je overigens alles willen weten over VeChain (tegenwoordig VeChain Thor) dan kunnen we je dit artikel aanbevelen. Mocht je onze mening willen weten over wat de prijs gaat doen in 2018, lees dan dit artikel.

Wat is de beste VeChain wallet?

Je vers gekochte VET wil je natuurlijk wel veilig opslaan. Het is alom bekend dat je je crypto beter niet op een exchange kan laten staan. Dit is namelijk een centraal punt en hiermee een makkelijk doelwit voor eventuele hackers. Hoe goed een bedrijf zijn beveiliging ook op orde heeft, het is altijd veiliger om je coins in eigen beheer op te slaan.

beste vechain wallet

VeChain is vooralsnog een ERC20 token. Dat wil zeggen dat het gebaseerd is op de Ethereum blockchain. Om VeChain op te slaan heb je dus een Ether wallet nodig. Deze maak je heel eenvoudig aan op myetherwallet. Vervolgens heb je de keuze om je private keys op te slaan op een apparaatje (hardware wallet), zodat je maximaal beveiligd bent. De Ledger Nano S is een van de betere hardware wallets en deze is hier te koop.

Hou er wel rekening mee dat VeChain dit jaar over gaat op zijn eigen blockchain. Dit betekent dat de (oude) ERC20 tokens moeten worden omgeruild voor VeChain’s eigen tokens. Wanneer dit precies moet gebeuren is nog niet bekend maar we zullen je daarover op de hoogte houden.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht

Secured By miniOrange