Wordt Verge (XVG) op korte termijn gekoppeld aan Tether (USDT) op Binance?

Het lijkt erop dat Binance de privacy coin Verge (XVG) op korte termijn gaat koppelen aan de stable coin Tether. Dit werd vanmiddag gemeld door een gebruiker op Reddit die een notificatie kreeg van de Crypto Bot app. Er zijn enkele van dit soort applicaties, deze hebben als doel mensen te laten weten wanneer er nieuwe coins of pairs op exchanges worden aangeboden.

Het is inmiddels al weer even relatief rustig rondom Verge. In de afgelopen weken was het juist erg onrustig, onder andere door het aankondigen van een partnership met Pornhub en Brazzers (die gefinancierd moest worden door middel van een crowdfundingactie). Daarna werd ook nog eens het Verge netwerk overgenomen en kon iemand op die manier miljoenen XVG coins buit maken.

binance tether verge

In een screenshot van een Reddit gebruiker is het nieuws te lezen

Wat is Tether?

Tether is een zogeheten Stable Coin, dit wil zeggen dat Tether een soort stabiele factor wil zijn op de hypergrillige cryptomarkt. 1 Tether staat gelijk aan 1 Amerikaanse Dollar en op veel exchanges is Tether een zeer populair middel om te schakelen tussen crypto en dollars, zonder dat je betaalt met dollars.

Overigens is er al tijden onduidelijk over de achterliggende waarde van Tether. Er bestaan veel twijfels over het financiële plaatje dat Tether schetst. Er zijn instanties die denken dat Tether niet daadwerkelijk het zelfde aantal fysieke dollars in haar bezit heeft ten opzichte van het aantal Tether coins.

Share

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht