Verge (XVG) verwachting 2022 – wat gaat de prijs doen?

Verge was in 2017 en 2018 misschien wel de grootste ‘hypecoin’. Er was weinig sprake van al te veel inhoud maar er was sprake van een heuse en zeer forse online following (de Vergefam) en de developer(s) deden weinig moeite om de hype in te perken.

Hoogtepunt van deze mania was zonder enige twijfel de release van een software feature. Deze feature werd omgeven door mystiek en moest en zou voor 1 januari 2018 uitgebracht worden. Dit gebeurde niet, althans niet volledig, en dat had weer tot gevolg dat een boel Verge fans teleurgesteld waren. Dit alles had een enorme weerslag op de prijs. Een tweet van de developers die erop duide dat de feature wel uitgebracht zou gaan worden kon zo een paar miljoenen aan de marketcap van de coin toevoegen. Andersom werd elk teken van twijfel vertaald in een enorme terugslag in de prijs van XVG (de onderliggende currency). Het ging hierbij letterlijk om soms tientallen soms zelfs honderden miljoenen dollars. Op het hoogtepunt van Verge was de coin meer dan 3 miljard dollar ‘waard’.

Het omschrijven van deze gang van zaken klinkt heden ten dage als belachelijk en dat was het dan ook. Spoelen we vooruit naar de tussenstand op dit moment dan zien we dat Verge zo ver is weggezakt dat je je af moet vragen of de coin nog bestaansrecht heeft.

Het is zo dat er nog steeds veel mensen zijn die geld in XVG hebben gestoken. Deze mensen zullen (naar onze mening tegen beter weten in) hopen dat Verge weer terug zal komen. Er zijn echter weinig redenen te bedenken om die wens enigszins realistisch te laten zijn

koers verge toekomst

Prijs van XVG over de laatste 3 jaar. Dit is echter niet de prijs in dollars maar in Bitcoin! Zelfs als je XVG afzet tegen de rest van de cryptomarkt zie je nog steeds dat de coin enorm ver is weggezakt.

Wij verwachten niet dat er in 2021 al te veel gaat veranderen voor Verge. Het heeft eigenlijk zijn bestaansrecht verloren naar onze mening. Wij denken dat de prijs dan ook niet sterk gaat veranderen dit jaar. Dat wil niet zeggen dat er helemaal niets gaat gebeuren. Er is weinig zo onvoorspelbaar als de altcoinmarkt immers.

Onze prijsverwachting voor Verge in 2022: $0,03-

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht