Verge (XVG)-aanhangers wachten in spanning op release Wraith protocol

Investeerders en aanhangers van Verge, een cryptovaluta die volledige privacy belooft, wachten in spanning af op de release van het Wraith protocol. Dit moet ervoor zorgen dat gebruikers een soort ‘incognito’ knop hebben tijdens het voltooien van een transactie, hierdoor kunnen ze kiezen of een transactie volledig anoniem en privé moet zijn. Dit protocol heeft enorme potentie daar het meteen een zeer praktische functie heeft voor de mensen die het willen gebruiken.

De koers van de tokens van Verge, de XVG’s, schiet de laatste dagen alle kanten op. De voornaamst reden hiervoor is de vraag of het Wraith protocol daadwerkelijk uitgebracht gaat worden. Hier is veel onzekerheid over. De developers van Verge geven aan dat het protocol voor 1 januari gereleased wordt, terwijl het ook al meerdere malen is uitgesteld.

Hierdoor is zoveel twijfel ontstaan dat sommige investeerders en Verge-enthousiastelingen zich zelfs afvragen of het protocol uberhaupt bestaat. De verwachting is dat de prijs zeer explosief zal gaan stijgen, mocht inderdaad naar buiten komen dat het Wraith protocol bestaat en daadwerkelijk uitgebracht wordt.

Telegram wraith

Bevestiging vanuit het Verge team dat Wraith eraan komt?

Andersom is het natuurlijk hetzelfde verhaal. Mocht het protocol wederom worden uitgesteld, dan zal het vertrouwen vanuit de Verge community zo sterk dalen dat het zeer waarschijnlijk is dat de prijs flink zal dalen.

John McAfee

Daarnaast is er ook nog de inmenging van John McAfee. Deze man is vooral bekend vanwege de antivirussoftware die zijn naam draagt, maar is tegenwoordig vooral een crypto-investeerder. Op Twitter tipt McAfee dikwijls coins waarvan hij gelooft dat ze een goede kans bieden op flinke winsten. Zoals in onderstaande tweet te zien is, tipt McAfee ook Verge als een van de ‘privacy coins’ die niet kunnen verliezen.

Momenteel is 1 XVG ongeveer $0,13 waard. We zullen zien wat de waarde van 1 XVG gaat zijn na 31 december.

UPDATE – 17:30

Developer van Verge bevestigt nogmaals op Twitter: Wraith komt dit jaar.

Share

2 Comments

  1. Kontvinger Pete

    Klopt niet helemaal. De Dev’s hebben nooit een deadline gesteld voor het uitbrengen, maar NU wel.

  2. de Jong

    Leuk artikel! Wraith Release voor 1 januari , als ze dat kunnen realiseren schiet die koers omhoog. Tegen de huidige instapprijs zeker de moeite waard!

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht