0x (ZRX) verwachting 2021/2022 – wat gaat de prijs doen?

De jarenlange bearmarket hebben we inmiddels al een tijdje achter ons gelaten. De periode 2017-2018 kende in eerste instantie werkelijk absurde prijsontwikkelingen op de cryptomarkt. 0x (ZRX) was hier zeker een onderdeel van. Inmiddels zijn we echter wat jaartjes verder en kunnen we opnieuw de vraag stellen: wat is onze verwachting van de prijs van 0x in 2021?

0x faciliteert, zoals de meeste investeerders ongetwijfeld zullen weten, de decentrale uitwisseling van tokens op de Ethereum blockchain. Het wil een belangrijke speler gaan worden op de zogeheten DeFi markt. Tot nu toe lijkt dat in principe aardig te lukken. Feit is dat er natuurlijk wel wat kapers op de kust zijn. DeFi is anno 2021 het nieuwe buzzwoord lijkt het wel.

We willen hiermee maar aangeven dat niet elk DeFi project per definitie een goed project is, louter omdat het zich bezighoudt met DeFi. 0x is echter een zeer positieve uitzondering op dit verhaal, het project bestaat al erg lang (zeker voor cryptobegrippen) en heeft dan ook een trouwe schare developers en volgers.

Dat niet alleen, het is ook bezig met het veroveren van marktaandeel op de DeFi markt. Dit is zoals gezegd wel een kwestie van ‘erbij zijn’, want je wilt als DeFi project nu absoluut niet de boot missen. Wij denken echter niet dat 0x de boot gaat missen.

Wij voorzien in 2021 stabiele groei voor deze coin.

Onze prijsverwachting voor 0x in 2021: $1,80

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee. Niets wat in dit artikel staat mag dan ook op enige wijze worden geïnterpreteerd als financieel advies of beleggings advies.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals ZRX?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht