0x (ZRX) verwachting 2021 – wat gaat de prijs doen?

Het is inmiddels alweer even geleden sinds we 2019 inruilden voor 2020. We kunnen met terugwerkende kracht vast stellen dat 2019 nou niet bepaald het meest opwindende cryptojaar ooit was. Met name de 2e helft van 2019 was voor crypto begrippen ongekend saai.

Voor altcoins is deze tendens altijd net wat minder fijnmazig. Deze coins bewegen zich over het algemeen een stuk grilliger en dit was dan ook zeker het geval voor 0x. De meeste altcoins kenden in 2019 vooral diepe dalen en dit was ook voor 0x niet anders, geen enkele ‘rally’ kon stand houden en dat deed de coin pijn.

Dit alles veranderde echter medio april 2020. De prijs van 0x is namelijk gaan stijgen en hier leek op enig moment zelfs geen einde aan te komen. De waarde van 0x schommelde namelijk in de periode eind 2019-begin 2020 zo rond de 20 cent maar is in de periode april-mei 2020 gestegen tot ruim 40 cent. Bepaald niet slecht!

Wij denken dat deze stijging voort gaat duren richting het einde van 2020. Het is namelijk zo dat wij denken dat Ethereum een flinke stap gaat zetten dit jaar en dat de projecten die zich focussen op het aanbieden van welke dienst dan ook die zich mengt met ETH een goede stap aan het zetten zijn dit jaar.

Onze prijsverwachting voor 0x in 2020: $0,80

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee. Niets wat in dit artikel staat mag dan ook op enige wijze worden geïnterpreteerd als financieel advies of beleggings advies.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals ZRX?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht