27 oktober 2020

BNB prijsverwachting 2020 – Wat kunnen we verwachten?

Het jaar 2020 wordt een bijzonder belangrijk jaar voor cryptovaluta in het algemeen. Dit komt met name door de Bitcoin halvering maar ook is het tegen die tijd alweer 3 jaar geleden dat Bitcoin een nieuwe All Time High aantikte. Er heeft in de historie van de cryptomunt nog nooit zoveel tijd tussen ‘all time highs’ gezeten.

Dit alles heeft uiteraard ook zijn weerslag op altcoins. Gaan deze coins zich herstellen van de nu al twee jaar durende bear market? Zijn altcoins uberhaupt nog wel relevant? En in hoeverre is het realistisch om te wachten op een nieuw ‘alt seizoen’?

Kijken we naar BNB dan valt het op dat een van de weinig altcoins is die daadwerkelijk een prima 2019 heeft gehad. Uiteraard is er na de ‘highs’ van de periode mei-juni 2019 niet heel veel meer over maar het is niet zo dat dat BNB geen sterk jaar heeft gehad.

Dat brengt dan ook verwachtingen met zich mee richting 2020. Binance is uiteraard ‘s-werelds grootste exchange. Niet alleen dat, hun coin (BNB) is ook een van de weinige coins met een daadwerkelijk praktisch nut. Dat is doorgaans nog niet zo makkelijk te vinden in de altcoinwereld.

2020 wordt een belangrijk jaar, ook voor Binance en hun coin. Wij verwachten stevige groei voor BNB.

Onze prijsverwachting voor BNB in 2020: $45.

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht