Chainlink (LINK) verwachting 2021/2022 – wat gaat de prijs doen?

Wat verwachten wij van de prijs van Chainlink in 2021 en 2022? Dat gaan we je in dit artikel eens haarfijn proberen uit te leggen. Het is zo dat LINK al een tijdje op de radar staat van de meeste crypto enthousiastelingen. De coin staat al geruime tijd in de spotlights, heeft in 2020 een mooie opwaartse run meegemaakt en staat nu aan de voor avond van een interessante periode.

Dat laatste zou eigenlijk kunnen worden gezet over vrijwel elke altcoin die in 2021 nog bestaansrecht heeft. De meeste van deze coins zullen in 2021 gaan zien of ze daadwerkelijk die enorme bull run kunnen gaan meemaken, de bull run die Bitcoin eind 2020 is gestart. Het is namelijk zo dat BTC nog steeds voor een groot deel het momentum op de markt dicteert.

Kijken we naar Chainlink dan zien we dat de coin in de afgelopen jaren enorm in waarde is gestegen. Sterker nog de waarde van LINK is door het zogeheten dak gegaan. Daar waar 1 LINK een groot gedeelte van 2018 niet meer dan 20 cent waard was, daar heeft LINK inmiddels de 20 dollar grens meermaals overschreden.

Dat alles biedt natuurlijk hoop maar tegelijkertijd is het zo dat dusdanige stijgingen niet in de lijn der verwachtingen liggen. Het is simpelweg niet realistisch om te verwachten dat LINK binnen een jaar of 2 weer een verhonderdvoudiging van zijn prijs gaat laten zien.

Toch zien wij groei in het verschiet voor LINK in 2021. De koers zal naar onze mening nog wel wat hoger uit kunnen komen dan onze verwachting maar het is niet zo dat wij denken dat we in 2021 naar de maan zullen gaan.

Onze prijsverwachting voor Chainlink in 2021: $36,-

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals LINK?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht