30 november 2020

Chainlink (LINK) verwachting 2021 – wat gaat de prijs doen?

2020 is nu al een historisch jaar. Op wereldwijde schaal natuurlijk omdat de Corona Pandemie ons hard heeft geraakt en op cryptoniveau omdat dit jaar de Bitcoin Halvening heeft plaats gevonden.

Dit alles heeft uiteraard ook zijn weerslag op altcoins. Gaan deze coins zich herstellen van de nu al ruim twee jaar durende bear market? Zijn altcoins uberhaupt nog wel relevant? En in hoeverre is het realistisch om te wachten op een nieuw ‘alt seizoen’?

Kijken we naar Chainlink dan valt natuurlijk op dat de coin het jaar bijzonder goed is begonnen. Tot de zomer werd er stabiele winst geboekt maar vanaf de periode juni/juli begon Chainlink echt te draaien.

Op het moment van schrijven zitten we zelfs op een All Time High waarde voor Chainlink. 2020 is voor de coin dan ook een ongekend succes te noemen. Vooralsnog.

Kijken we naar de rest van het jaar dan zien we een paar opvallende dingen. De koers die momenteel lijkt ingezet bijna niet vol te houden. Chainlink zal niet in 1 rechte lijn richting de 100 dollar gaan. Wel is het zo dat momentum een zeer belangrijk aspect is op de cryptomarkt. Dat is op dit moment erg in het voordeel van LINK.

Wij zien het dan ook gunstig in voor deze coin voor de rest van 2020. Een enorme stijging lijkt vanaf hier niet waarschijnlijk maar stabiele winst is alsnog een belangrijke volgende stap in de ontwikkeling van LINK.

Onze prijsverwachting voor Chainlink in 2020: $19,-

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals LINK?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht