27 oktober 2020

Digibyte (DGB) – Prijsverwachting 2020 – Wat kunnen we verwachten?

Het gaat een bijzonder interessant jaar worden. In 2020 gaat de Bitcoin halvering plaats hebben. Dat is opzich al een heel interessant fenomeen. Met name voor BTC zelf maar zeker ook voor de rest van de markt. Welke coins gaan zich blijvend vestigen in het komende jaar. Als we er al van uit gaan dat de halving een positief effect gaat hebben op de lange termijn.

Als we het over de lange termijn hebben dan kunnen we Digibyte haast niet buiten beschouwing laten. Deze coin bestaat al sinds 2014, zij het enorm in de marge in de eerste jaren, en heeft dus al wel degelijk een aantal zware stormen doorstaan.

Wat het allemaal nog wat interessanter maakt is het feit dat DGB dit jaar al aan een flinke opmars bezig is. Sterker nog, de prijs van 1 DGB is in de periode maart – mei met bijna een factor 10 gestegen. Dat is niet bepaald te negeren.

Wat hier aan ten grondslag ligt is ons niet helemaal duidelijk. Feit is wel dat dit soort stijgingen niet uit de lucht komen vallen en absoluut duiden op een bepaald vertrouwen vanuit de markt. Dit vertrouwen is uiteraard een gunstig teken en wij denken dan ook dat Digibyte een prima 2020 tegemoet gaat. Of dit gaat eindigen in nieuwe recordwaardes, dat is maar zeer de vraag maar een robuuste groei lijkt aannemelijk naar onze mening.

Onze prijsverwachting voor Digibyte in 2020: $0,045

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee. Niets wat in deze post staat mag dan ook worden geïnterpreteerd als belegginsadvies dan wel financieel advies.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals DGB?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht