DigiByte (DGB) verwachting 2021/2022 – wat gaat de prijs doen?

Het gaat een bijzonder interessant jaar worden. In 2021 lijkt er op de cryptomarkten weer ruimte voor records. Het is tot nog toe een bijzonder bullish jaar.

Als we het over de lange termijn hebben dan kunnen we DigiByte haast niet buiten beschouwing laten. Deze coin bestaat al sinds 2014, zij het enorm in de marge in de eerste jaren, en heeft dus al wel degelijk een aantal zware stormen doorstaan.

Wat het allemaal nog wat interessanter maakt is het feit dat DGB vorig jaar al aan een flinke opmars bezig is begonnen. Sterker nog, de prijs van 1 DGB is in de periode maart – mei 2020 met bijna een factor 10 gestegen. Dat is niet bepaald te negeren.

Wat hier aan ten grondslag ligt is ons niet helemaal duidelijk. Feit is wel dat dit soort stijgingen niet uit de lucht komen vallen en absoluut duiden op een bepaald vertrouwen vanuit de markt. Dit vertrouwen is uiteraard een gunstig teken en wij denken dan ook dat Digibyte een prima 2021 tegemoet gaat. Of dit gaat eindigen in nieuwe recordwaardes, dat is maar zeer de vraag maar een robuuste groei lijkt aannemelijk naar onze mening.

Recordwaardes liggen wat ons betreft op de korte termijn nog niet helemaal in de lijn der verwachting. De records die werden gevestigd in de periode 2017-begin 2018 waren nu eenmaal dusdanig hoog dat er wel iets heel geks moet gebeuren wil DigiByte deze kunnen slechten.

Onze prijsverwachting voor DigiByte in 2021: $0,07

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee. Niets wat in deze post staat mag dan ook worden geïnterpreteerd als belegginsadvies dan wel financieel advies.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals DGB?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht