30 september 2020

NEM (XEM) prijsverwachting 2020 – Wat kunnen we verwachten?

2020 wordt een bijzonder interessant jaar. Niet alleen vanwege de Bitcoin halvering, die ongetwijfeld wat prijsontwikkeling met zich mee gaat brengen maar ook als we naar de altcoinmarkt kijken dan zien we grote verschillen tussen coins.

Bepaalde relatief nieuwe coins blijven toch nog steeds hun opmars maken. Denk bijvoorbeeld aan Tezos, dat het de laatste tijd nog steeds erg goed doet. Tegelijkertijd is er een enorme rits aan altcoins die allemaal rondom 2017 hun intrede deden en wereldschokkende verbeteringen beloofden. NEM is precies zo’n coin.

New Economic Movement is waar NEM voor staat en in principe komt het erop neer dat NEM gewoon weer een van de vele blockchains is. Het woord blockchain is inmiddels bijna een soort scheldwoord geworden. Niemand zit nog te wachten op blockchain als technologie an sich. Mensen zitten te wachten op praktische toepassingen. Daarom is het niet verwonderlijk dat blockchain projecten zonder specifiek doel een beetje in de vergetelheid beginnen te geraken.

Dit geldt in bepaalde mate ook voor NEM en dat is toch jammer. Er is namelijk nog steeds een grote community die gelooft in het project en er wordt nog steeds volop software gemaakt door de ontwikkelaars. Dat alleen is nog steeds genoeg om relevant te zijn in 2020.

Verwachten wij een glorieuze toekomst voor NEM en haar XEM coin? Nee. Verwachten we voorzichtige groei in 2020? Jazeker.

Onze prijsverwachting voor NEM in 2020: $0,08

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee. Niets wat in deze post staat mag dan ook als financieel advies worden geïnterpreteerd.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals XEM?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht