Prijsverwachting Aelf (ELF) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Aelf in 2018? Wij gaan er vanuit dat vrijwel iedere bezitter of investeerder die zich bezighoudt met crypto zich op een gegeven moment af gaat vragen wat de waarde van zijn bezit of investering gaat zijn naar verloop van tijd.

Dit is precies wat we in deze post willen bespreken. We zullen onze verwachting uitspreken over de prijs van Aelf (ELF) in 2018.

Wat verwachten wij van de koers van Aelf in 2018?

Natuurlijk zullen wij de eerste zijn die toegeven dat we absoluut geen waarzeggers zijn. We kunnen beter niet spreken van een voorspelling maar liever van een verwachting.

Zoals bekend noemt Aelf zichzelf een besturingssysteem voor blockchains. Naar eigen zeggen laat Aelf zich relatief goed vergelijken met Linux, een besturingssysteem dat vooral door developers wordt geprezen. Nu is het zo dat, zoals zo veel coins, Aelf met name zeer populair was in de periode dat de coin werd toegevoegd aan coinmarketcap.

Het was zelfs enige tijd een van de meest populaire altcoins. Daarna is het helaas een paar maanden wat minder goed gegaan met Aelf. Wij verwachten echter nog steeds dat de praktische toepassing die Aelf heeft potentie heeft. We zien de coin niet zo snel terugkomen op het alltime high niveau in 2018 maar we verwachten wel dat Aelf een van de coins is die nog steeds flinke groeipotentie heeft.

prijsverwachting Aelf 2018

Onze verwachte prijs van Aelf in 2018: $1,55-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Aelf in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht