Prijsverwachting Aeternity (AE) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Aeternity in 2018? Waarschijnlijk zullen de meeste mensen die investeren in crypto zich ook wel eens afvragen wat hun investering waard gaat zijn na een bepaalde periode. In deze post willen wij onze verwachting uitspreken over de prijs van Aeternity (AE) in 2018.

Wat verwachten wij van de koers van Aeternity in 2018?

Allereerst willen we graag zeggen dat we niet denken dat we waarzeggers zijn. Niemand kan de koersen echt voorspellen en dus kunnen we beter niet van een voorspelling spreken maar liever van een verwachting.

Wij denken dat Aeternity nog volop ruimte voor groei in zich heeft. Zo heeft het in de periode november-december 2017 geen gigantische groei doorgemaakt waardoor de prijs zich relatief sterk heeft gehouden ten opzichte van andere spelers.

Het concept achter AE is goed en voegt naar onze mening echt wat toe aan het crypto landschap. Tel hier nog bij dat de eigen blockchain van het project in 2018 live gaat en je hebt naar onze mening een recept voor een sterk jaar voor Aeternity.

prijsverwachting Aeternity 2018

Onze verwachte prijs van Aeternity in 2018: $4,75-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Aeternity in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht