Prijsverwachting Aeternity (AE) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Aeternity in 2018? Waarschijnlijk zullen de meeste mensen die investeren in crypto zich ook wel eens afvragen wat hun investering waard gaat zijn na een bepaalde periode. In deze post willen wij onze verwachting uitspreken over de prijs van Aeternity (AE) in 2018.

Op zoek naar cryptovaluta zoals Aeternity?

Gelukkig is deze cryptocoin tegenwoordig makkelijk te verkrijgen met euro’s. Bij de Nederlandse website Bitvavo kun je eenvoudig Aeternity kopen met euro’s via iDeal. Dit is een betrouwbare website met een groot aanbod.

Als het op exchanges aankomt is de algemene tendens in de cryptowereld dat Binance een van de beste opties is. Wij zijn zelf in ieder geval erg te spreken over dit platform.

De site heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface en mobiele applicatie . Doordat het bedrijf binnenkort gaat verhuizen naar Malta zal het in 2018 ook mogelijk worden om direct met euro’s diverse cryptocoins te kunnen kopen, iets dat nu nog niet mogelijk is.

Vooralsnog moet je eerst cryptovaluta vanuit een platform als bijvoorbeeld Bitvavo of Coinbase naar Binance sturen. Deze ruil je aldaar vervolgens om voor Aeternity. Dit is opzich een eenvoudig proces maar je moet wel even weten wat je moet doen. Daarom hebben er een uitgebreide handleiding voor geschreven.

Crypto kopen met euro’s

bitvavo
Bitvavo Nederlands, betalen met iDeal, betrouwbaar en heeft een zeer ruim aanbod aan cryptovaluta

Beste exchange

Binance
Binance  – een van de grootste, en wat ons betreft de meest gebruiksvriendelijke exchange

Wat verwachten wij van de koers van Aeternity in 2018?

Allereerst willen we graag zeggen dat we niet denken dat we waarzeggers zijn. Niemand kan de koersen echt voorspellen en dus kunnen we beter niet van een voorspelling spreken maar liever van een verwachting.

Wij denken dat Aeternity nog volop ruimte voor groei in zich heeft. Zo heeft het in de periode november-december 2017 geen gigantische groei doorgemaakt waardoor de prijs zich relatief sterk heeft gehouden ten opzichte van andere spelers.

Het concept achter AE is goed en voegt naar onze mening echt wat toe aan het crypto landschap. Tel hier nog bij dat de eigen blockchain van het project in 2018 live gaat en je hebt naar onze mening een recept voor een sterk jaar voor Aeternity.

prijsverwachting Aeternity 2018

Onze verwachte prijs van Aeternity in 2018: $4,75-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Aeternity in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *