Prijsverwachting Aeternity (AE) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Aeternity in 2018? Waarschijnlijk zullen de meeste mensen die investeren in crypto zich ook wel eens afvragen wat hun investering waard gaat zijn na een bepaalde periode. In deze post willen wij onze verwachting uitspreken over de prijs van Aeternity (AE) in 2018.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals AE?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Wat verwachten wij van de koers van Aeternity in 2018?

Allereerst willen we graag zeggen dat we niet denken dat we waarzeggers zijn. Niemand kan de koersen echt voorspellen en dus kunnen we beter niet van een voorspelling spreken maar liever van een verwachting.

Wij denken dat Aeternity nog volop ruimte voor groei in zich heeft. Zo heeft het in de periode november-december 2017 geen gigantische groei doorgemaakt waardoor de prijs zich relatief sterk heeft gehouden ten opzichte van andere spelers.

Het concept achter AE is goed en voegt naar onze mening echt wat toe aan het crypto landschap. Tel hier nog bij dat de eigen blockchain van het project in 2018 live gaat en je hebt naar onze mening een recept voor een sterk jaar voor Aeternity.

prijsverwachting Aeternity 2018

Onze verwachte prijs van Aeternity in 2018: $4,75-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Aeternity in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *