Prijsverwachting Aion (AION) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Aion in 2018? Wij gaan er vanuit dat vrijwel iedere bezitter of investeerder die zich bezighoudt met crypto zich op een gegeven moment af gaat vragen wat de waarde van zijn bezit of investering gaat zijn naar verloop van tijd.

Dit is precies wat we in deze post willen bespreken. We zullen onze verwachting uitspreken over de prijs van Aion (AION) in 2018.

Wat verwachten wij van de koers van Aion in 2018?

Natuurlijk zullen wij de eerste zijn die toegeven dat we absoluut geen waarzeggers zijn. We kunnen beter niet spreken van een voorspelling maar liever van een verwachting.

Aion moet er voor gaan zorgen dat blockchains (beter) kunnen gaan samenwerken, dat wil zeggen dat ze echt met elkaar in verbinding moeten gaan komen. Dit is naar onze mening een nobel streven maar we hebben wel onze twijfels bij de haalbaarheid van het concept.

Daarnaast zijn ook bijvoorbeeld Icon (ICX) en Wanchain (WAN) bezig met het ontwikkelen van een soortgelijke oplossing en deze 2 coins hebben naar onze mening een net wat beter team en zijn ook al wat verder in de ontwikkeling (met name ICX).

Desondanks zien we Aion nog wel wat groei doormaken in 2018 maar wij denken niet dat dit al te spectaculair zal gaan zijn.

prijsverwachting Aion 2018

Onze verwachte prijs van Aion in 2018: $2,55-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Aion in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht