Prijsverwachting Ark (ARK) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Ark in 2018? Wij gaan er vanuit dat vrijwel iedere bezitter of investeerder die zich bezighoudt met crypto zich op een gegeven moment af gaat vragen wat de waarde van zijn bezit of investering gaat zijn naar verloop van tijd.

Dit is precies wat we in deze post willen bespreken. We zullen onze verwachting uitspreken over de prijs van Ark (Ark) in 2018.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals ARK?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Wat verwachten wij van de koers van Ark in 2018?

Natuurlijk zullen wij de eerste zijn die toegeven dat we absoluut geen waarzeggers zijn. We kunnen beter niet spreken van een voorspelling maar liever van een verwachting.

Zoals bekend is ARK een fork van Lisk. Het idee achter ARK is het integreren van verschillende blockchains, zodat deze onderling kunnen communiceren. Hier is naar onze mening een sterke behoefte aan. Het is vooralsnog bijvoorbeeld best omslachtig om tokens van project A naar een wallet van project B te sturen.

De verdere integratie, optimalisatie en communicatie tussen verschillende blockchains is naar onze mening noodzakelijk voor de adoptie van cryptovaluta.

Nu is het wel zo dat Ark niet de enige partij is die hiermee bezig is, maar het staat wel vast dat het concept achter Ark de toekomst heeft. Daarom verwachten wij een gezonde groei voor deze cryptovaluta in 2018.

prijsverwachting Ark 2018

Onze verwachte prijs van Ark in 2018: $4,25-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Ark in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *