27 oktober 2020

Prijsverwachting Binance Coin (BNB) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Binance Coin (BNB) in 2018? Het is altijd interessant om verwachtingen uit te spreken over de koers van een bepaalde cryptovaluta. In deze post zullen we vertellen wat onze verwachting is voor de prijs van Binance Coin (BNB) in 2018.

Wat is Binance Coin en wat is onze prijsverwachting?

Binance Coin is de valuta van de alom bekende exchange Binance. Binance staat bekend als een van de grootste crypto exchanges ter wereld en de BNB coin die ze hebben geïntroduceerd heeft dan ook vooral zijn nut op dit platform. Handelaren die de BNB coin bezitten betalen namelijk slechts 50% van de transactiekosten van een trade. Eigenlijk heeft iedereen die handelt op Binance er dus baat bij om BNB in zijn portfolio te hebben.

Daarnaast kan er ook gehandeld worden met de BNB coin. Zo hebben de grootste cryptocoins allemaal een eigen trading-pair met BNB. Zo kun je dus direct crypto kopen met BNB in plaats van het eerst weer om te ruilen voor ETH of BTC.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Binance Coin (BNB) in 2018

Wij zijn geen voorspellers of waarzeggers. Het is gewoonweg te moeilijk in de enorm volatiele cryptowereld om prijzen met enige zekerheid te kunnen voorspellen. We spreken dus hier onze verwachting uit, onze mening.

Wij denken dat investeren in de Binance Coin (BNB) een laag risico en een grote kans op een winst met zich mee brengt. De winst zal niet zo enorm zijn als met menig andere coin maar de populariteit van het Binance platform zal ervoor zorgen dat er steeds meer vraag komt naar BNB.

Er komen per dag tienduizenden nieuwe gebruikers bij op Binance en de exchange wordt alom beschouwd als een van de betere en meest gebruiksvriendelijke. BNB zal hier naar onze mening van profiteren. Het heeft een praktisch nut (lagere fees en directe trading pairs) en er is steeds meer behoefte aan dat nut.

prijsverwachting Binance Coin BNB 2018

Onze verwachte prijs van Binance Coin (BNB) in 2018: $38,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Binance Coin (BNB) in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht