25 oktober 2020

Prijsverwachting Bitcoin (BTC) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Bitcoin (BTC) in 2018? Het speculeren over de prijs van Bitcoin is iets van alle tijden. Uiteraard beweerde men enkele jaren geleden al dat Bitcoin een bubbel was toen we voor het eerst de 100$ grens passeerden, dit is bij elke volgende grote stap het geval geweest. In deze post willen we onze verwachting uitspreken over de prijs van Bitcoin in 2018.

Wat is Bitcoin en wat is onze prijsverwachting?

We hoeven je waarschijnlijk niet uit te leggen wat Bitcoin is. Mocht je precies willen weten wat Bitcoin is en hoe het werkt, bekijk dan even dit artikel. Bitcoin is ooit in het leven geroepen als een soort digitaal cash systeem. Het was de eerste cryptovaluta en tot nu toe veruit de meest succesvolle.

Het wordt anno 2018 vooral ook gebruikt als opslagmiddel van waarde en natuurlijk als investering. De ontwikkelingen op het gebied van schaling hebben echter de potentie om Bitcoin weer als echt betaalmiddel te kunnen gaan inzetten.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Bitcoin in 2018

Allereerst willen wij hier aangeven dat het doen van een voorspelling eigenlijk onmogelijk is in de cryptowereld. Kijk alleen maar naar de januari-februari 2018 crash en je weet dat een enorme winst of stijging binnen enkele weken compleet teniet gedaan kan zijn. Daarom spreken wij liever van een verwachting.

Onze verwachting voor de prijs van Bitcoin in 2018 is erg positief. We zien diverse gunstige ontwikkelingen. Zoals ook in deze post aangegeven. Het lightning netwerk en de SegWit adoptie zullen het in 2018 veel makkelijker gaan maken om Bitcoin als betaalmiddel in te zetten. Ook de politiek lijkt Bitcoin enigszins te gaan omarmen. Het lijkt er echt op dat Bitcoin ‘here to stay’ is.

Dat gegeven, gecombineerd met de schaarste die BTC met zich meebrengt, zorgt ervoor dat Bitcoin naar onze mening ook in 2018 zal blijven groeien.

prijsverwachting Bitcoin (BTC) 2018

Onze verwachte prijs van Bitcoin in 2018: $31.500,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Bitcoin in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht