22 oktober 2020

Prijsverwachting BitTorrent (BTT) 2019 – wat gaat de koers doen?

Wat verwachten wij van de prijs van BitTorrent (BTT) in 2019? Dit is zeker een van de meest gehypte coins van (het begin van) 2019 en we denken dan ook dat veel mensen zich afvragen hoe de prijs van BTT zich gaat ontwikkelen. Wat is onze verwachting?

Wat is BitTorrent (BTT) en wat is onze prijsverwachting?

De meeste mensen zullen wel bekend zijn met BitTorrent, de software die het mogelijk maakt om peer-to-peer bestanden uit te wisselen zonder tussenkomst van een centrale server. Het is eigenlijk een van de meest bekende decentrale platformen die al jaren bestaat.

Zij hebben nu de BTT-coin geïntroduceerd. Deze geeft gebruikers van BitTorrent onder andere de mogelijkheid om crypto te verdienen of uit te geven tijdens het downloaden of uploaden van bestanden.

Het is namelijk zo dat je op het moment eigenlijk niet beloond wordt voor het uploaden van bestanden. De meeste mensen downloaden een bestand en sluiten vervolgens hun BitTorrent software af, zodat ze niet onnodig hun internetverbinding belasten.

Nu wordt het met BTT dus aantrekkelijk gemaakt om juist wel te uploaden, downloaders kunnen namelijk BTT betalen om zo mensen aan te sporen juist wel te uploaden. Andersom kunnen uploaders juist geld verdienen door hun internet bandbreedte ter beschikking te stellen. Een win-win situatie.

Dit geheel vindt allemaal plaats op de Tron-blockchain.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van BitTorrent (BTT) in 2019

Wij zien het best positief in voor BTT. Het zal geen wereldschokkende vernieuwing met zich meebrengen maar het is wel een zeer praktische toepassing waar de meeste mensen wat aan zullen hebben.

BitTorrent is nog steeds ongemeen populair en dus denken wij dat BTT best eens een mooie vlucht zou kunnen gaan maken in 2019.

prijsverwachting bittorrent btt 2019

Onze verwachte prijs van BitTorrent in 2019: $0,005-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van BTT in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht