Prijsverwachting Bytecoin (BCN) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Bytecoin (BCN) in 2018? Het is altijd interessant om je af te vragen wat de waarde van een cryptovaluta gaat doen. In deze post zullen we onze verwachting uitspreken over Bytecoin (BCN) in 2018.

Wat is Bytecoin en wat is onze prijsverwachting?

Bytecoin is een digitaal betaalmiddel, in die zin dus een klassieke cryptocurrency. Bytecoin richt zich vooral op privacy en wil dus transacties zoveel mogelijk privé houden. Het is hierdoor een privacy coin, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Dash, Verge of Zcash. Bytecoin was een van de eerste privacy coins en maakt gebruik van privacy technologie genaamd cryptonote.

Ook Monero maakt hier gebruik van. Dit is een fork van Bytecoin en Monero heeft een grotere naamsbekendheid en wordt door veel mensen gezien als een soort geëvolueerde versie van Bytecoin.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Bytecoin (BCN) in 2018

Natuurlijk zullen wij de eersten zijn die zullen toegeven dat we geen waarzeggers zijn. Het voorspellen van prijzen is niet mogelijk en al helemaal niet in de cryptowereld. We zullen dus alleen onze verwachting uitspreken, onze mening.

Bytecoin bestaat al 3,5 jaar en is dus een van de oudste privacy coins. Daar ligt naar onze mening ook meteen het Bytecoin probleem. Er zijn inmiddels vele coins die dezelfde (of betere) functionaliteit bieden. Bytecoin heeft dus weinig onderscheidends te bieden. Daarnaast is het er (tot op heden) niet in geslaagd om een hogere mate van naamsbekendheid op te bouwen dan coins die veel jonger zijn.

Denk je aan privacy coins dan denk je niet meteen aan Bytecoin maar eerder aan Dash, Verge of Monero. Wij denken dan ook dat Bytecoin een moeizaam 2018 tegemoet zal gaan.

prijsverwachting Verge (XVG) 2018

Onze verwachte prijs van Bytecoin (BCN) in 2018: $0,008-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Bytecoin (BCN) in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht